Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Beşiktaş’ da Büyük Değişim

Beşiktaş’ da Büyük Değişim

admin admin -

Beşiktaş’ da Büyük Değişim

Süper Lig’de bu sezon istediği beklentiyi bir türlü karşılayamayan ve Şampiyonlar Ligi’nde de istediği performansı el de edemeyen, Beşiktaş’ta bir süredir transferler ve sözleşmesi bitecek olan oyuncular ile ilgili görüşmeler söz konusuydu. Sezonu 59 puanla bitiren Kara Kartal’ da kemik kadro dağıldı ve 14 futbolcunun, sözleşmesi de sona erdi. Siyah beyazlı takımda sözleşmesi biten ya da kiralama süresi dolan oyuncu sayısı 14, oldu.

Beşiktaş’ da Kadro Dışında Kaldılar!

Kadro dışı kalan ve önemli miktarda maliyetleri olan Sakala ile Lialiç Douglas ve Lens gibi isimlerin sözleşmeleri sona erdi. Aynı zamanda yine maliyeti yüksek olan ve takıma kiralık olarak gelen Pjanic’ de kulübüne gidecek. Kadro dışı kalan diğer isimler de Pjanic ve Batshuayi’ nin de sözleşmesi sona erdi. Vida, Mehmet Topal ve Gökhan Töre’ de Beşiktaş’ a veda eden isimler oldu. noktabet

Beşiktaş’ da Yeni Dönem

Geçen sezon da hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası’nda çifte şampiyonluk yaşayan Siyah-Beyazlı takım, bu sezonda ise beklenen performansın bayağı altında kalacak hayal kırıklığı yaşatmıştı. Büyük hevesle başlanan Şampiyonlar Ligi’ ne puan alamadan grup elemelerinde veda eden Beşiktaş, takımın ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak, yapılandırma kararı almıştı. Uzun süren çalışmalar sonucunda, 14 futbolcu ile yollarını ayırma kararı alarak, büyük bir değişim yaptı.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir