Bitlo CEO'su Mustafa Alpay'ın Hayatı ve Kariyeri

Bitlo CEO'su Mustafa Alpay'ın Hayatı ve Kariyeri
Bitlo CEO'su Mustafa Alpay'ın Hayatı ve Kariyeri hande erol

Türkiye’nin köklü kripto para borsalarından Bitlo’nun CEO’su Mustafa Alpay, Zonguldak Fen Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunudur. 2005 yılında yüksek öğrenimini tamamlayan Alpay, çeşitli e-ticaret girişimleriyle iş hayatına atılmıştır.

Mustafa Alpay’ın Kariyeri

2008 - 2009 yıllarında çevrimiçi soybilim platformu MyHeritage’da ülke yöneticiliği yapan Alpay, 2008’de İmovasyon şirketini kurmuştur. İnternet yayıncılığı, internet reklamcılığı, danışmanlık ve e-ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren İmovasyon kısa sürede alanında etkili bir girişim olarak dikkat çekmiştir. İmovasyon, bugün hâlâ varlığını sürdürmekte ve müşterilerine başarıyla hizmet vermektedir.

Mustafa Alpay, İmovasyon iştirakleri olarak 2013 yılında SEM SEO ve 2015 yılında Kobisi şirketlerini kurmuştur. Her iki şirket de kısa sürede büyümüş ve sektörlerinin önde gelen şirketleri arasına girmiştir. SEM SEO, arama motoru pazarlaması ve arama motoru optimizasyonu alanlarında hizmet vermektedir. Girişimcilerin kolayca e-ticaret siteleri oluşturabilmesini sağlayan Kobisi ise e-ticaret alanında bugüne kadar on binlerce satış gerçekleştirmiştir.

2017 yılında ise Mustafa Alpay, Hakan Baş ile birlikte Bitlo kripto varlık platformunu kurmuştur.

Mustafa Alpay Bitlo’da Ne Yaptı?

2017’de Mustafa Alpay ve Hakan Baş tarafından kurulan Bitlo, 2018’de üye alımına ve kripto para alım satımına açılmıştır. Şikayetvar A.C.E. Ödülleri Kusursuz Müşteri Deneyimi Yaşatan Kripto Para Borsası kategorisinde 2 yıl üst üste birinci seçilen Bitlo, bugün Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dahil 100’ün üzerinde kripto para birimini listelemektedir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor