Burun Estetiği Fiyatları 2023

Burun Estetiği Fiyatları 2023
Burun Estetiği Fiyatları 2023 hande erol

Burun Estetiği Fiyatları 2023

Burun estetiği operasyonları açık ve kapalı olmak üzere iki farklı şekilde gerçekleştirilmektedir. İstanbul Burun Estetiği Merkezleri genellikle kapalı burun estetiği operasyonlarını tercih etmektedir. İstanbul kapalı rinoplasti operasyonları sırasında burnun dış kısımlarında herhangi bir yara bulunmak, doktorlarımız burunun iç kısımlarına müdahale ederek gerekli işlemler tamamlanmaktadır. Operasyon dahilinde burnun iç kısmında küçük kesiler oluşturarak burun ucunda var olan sinir ve bağlara zarar vermeden kemik, kıkırdak yapılara ulaşılır. Operasyon sayesinde burun içerisinde bulunan kemer yapısı alınmaktadır. Burun estetiği fiyatları 2023 yılında da en çok merak edilen konulardan bir tanesidir. İçeriğimizin ilerleyen kısımlarından burun estetiği nasıl yapılır?

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun estetiği İstanbul ilinde yaptırılması tercih edilen işlemlerden bir tanesidir. Ülkemiz sağlık turizmi uygulamaları son yıllarda dünya çapında oldukça fazla talep toplamaktadır. İstanbul burun estetiği ücretleri diğer ülkelerde var olan kliniklerine göre oldukça uygun fiyatlarda yapılmaktadır. Burun vücudumuzda bulunan en estetik ve fonksiyona sahip organlardan bir tanesidir. Bu sebepten ötürü alanında uzman kliniklerle birlikte burun ucu aldırma, daraltma, kemik alma, eğrilik düzeltme gibi işlemler yapılmaktadır. İlgili operasyonlar sayesinde hastalarımız çok daha rahat nefes alabilecek konuma gelmektedir. 

Sizlerde burun estetiği ile alakalı sorunlarınızı danışmak için alanında uzman plastik cerrahi klinikleri ile iletişime geçebilirsiniz. 

Burun Estetiği Fiyatları 2023

Burun estetiği fiyatları 2023 yılında en çok merak edilen konulardan bir tanesidir. Estetik operasyonları öncesinde sizlerden gelen talep üzerine kliniklerden ön muayene ve hazırlık süreci yapılmaktadır. Ön muayene sürecinde hasta için yapılabilecek tüm işlemler açık bir şekilde hastalara aktarılmaktadır. Burun estetiği operasyonları yaklaşık 1 buçuk saat kadar sürmektedir. Operasyon sonrasında operasyon bölgesine tampon silikonlar yerleştirilmektedir. Hastalar operasyon çıkışında burun dışından küçük bir bandaj ile koruma altına alınmaktadır. Takılan silikonlar gelişmiş son teknolojiler ile birlikte üretilmiş olup, bu ürünler sayesinde hastalar çok daha rahat bir şekilde nefes alabilme özelliğine sahip olacaktır. Burun iç kısmına yerleştirilen tampon bir hafta boyunca burunda kalır. İlk haftanın sonunda bandajlarınız, alçılarınız ve tamponlarınız çıkarılacaktır. Burnunuza daha küçük bandajlar yapıştırılır. Bu bandaj, burnunuzdaki şişlikten hızlı bir şekilde kurtulmanızı sağlayacaktır. İkinci hafta boyunca bu küçük bandajlar da çıkarılarak masaj yapılır. Üç masaj tekniği vardır. Bu masajlar ayrıca burundaki ödemin hızla azalmasını sağlamak için yapılır. Hastalarımız bu masajları doktorumuz talimatıyla altı ay boyunca günde birkaç kez yaparlar. Kontrollerin ikinci haftasının ardından birinci ay, üçüncü ay, altıncı ay ve birinci yıl kontrollerimiz tamamlandı. Burnun yeni şeklini alması, iç ve dış ödemin tamamen kaybolması 1 yılı bulabilir. İlk yılınız, burnunuzun artık stabil görünümüne kavuştuğunuz tarihtir. Burun estetiği İstanbul ile ilgili aklınıza takılan tüm sorular için alanında uzman İstanbul estetik klinikleri ile iletişime geçebilirsiniz. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor