En iyi araba oyunları

En iyi araba oyunları
En iyi araba oyunları hande erol

Araba oyunları dediğimizde akla gelen ilk oyunlardan birisi NFS serisi oluyor. Ancak son yıllarda çıkan yapımlar serinin popülaritesini biraz sekteye uğrattı. Bu noktada serinin de kötü performans sergilemesi yavaşça ününü kaybetmesine sebebiyet verdi. 2022 yılında piyasaya çıkacak araba oyunları biz oyuncuların gözlerini oldukça dolduracak gibi duruyor.

F1 2022
F1 serisi hayranları zaten bu oyunu yakından biliyorlardır. Her sene çıkarttığı oyunlarıyla iyi bir ilgiyi üzerine çekiyor. Sunduğu görsellik ve mekanikleriyle de eğlenceyi üst seviyelere taşıyor. F1 2022 oyunuyla da geliştirici Codemasters bu durumu sürdürmeyi amaçlıyor gibi görünüyor.

GRID Legends
GRID serisi araba yarışı hayranları için oldukça sevilen bir oyun. Codemasters tarafından geliştirilen seri, sunduğu grafikler ve ortamıyla iyi şeyler ortaya koyuyor. 2022 için gelecek GRID Legends oyununun görselleri de gayet hoş görünüyor. Zaten bu türün oyunları yıl geçtikçe grafik anlamında kendilerini oldukça yeniliyor.

Forza Motorsport
Forza Horizon 5 ile Microsoft iyi bir popülarite kazandı. Özellikle bu yıl görsel kalite açısından önceki oyunun üzerine çıkması beğeniyle karşılandı. Forza Motorsport da Microsoft’un sevilen oyunlarından bir tanesi konumunda yer alıyor. Turn10 Studios tarafından geliştirilen yapım, Xbox Series X|S ve PC platformları için geliyor. Henüz oyun hakkında resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Outlaw Driver Simulator
Nano Racing
Chocobo GP
Need for Speed 2022
Monster Energy Supercross 5
MX vs ATV Legends
Dakar Desert Rally
Assetto Corsa Competizione
CarX Street
Redout 2
Gran Turismo 7

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor