Facebook İzlenme Sayısı Arttırmanın Yolları nelerdir

Sosyal medya hizmet ajansı yapılan paylaşımların izlenme sayısının artırılabilmesi için her türlü desteği veriyorlar. İzlenme sayısını artırmanın yolları başında takipçi sayısını artırmaktan geçmektedir. Takipçi ve beğeni sayısını artırarak izlenme sayısını artırabilirsiniz. Diğer bir yöntem ise içeriklerinin kaliteli olarak düzenlenebilmesidir.

Facebook İzlenme Sayısı Arttırmanın Yolları nelerdir
Facebook İzlenme Sayısı Arttırmanın Yolları nelerdir Tugrul Demir

 

Ülkemizde ve dünyanın tüm ülkelerinde, akıllı cep telefonu kullanımının artması ile birlikte Facebook sosyal medya hesabı kullanıcı sayısı artmıştır. Kullanıcılar, yapacakları paylaşımların daha fazla kişi tarafından görülmesini ve izlenmesini istemektedir. Bunu sağlayabilmek için izlenme sayısı artırmanın yollarını ararlar.

 

Facebook Hizmet Türleri

Firma web sitesinden sunduğu hizmetlerini tüm sosyal medya hesapları için vermektedir. Facebook izlenme sayısını artırmanın yolları için Facebook paketleri oluşturuyorlar. Müşterilerine daha iyi hizmetler verebilmek ve izlenme, takipçi, beğeni sayıları içeren paketler hazırlamışlar.

İzlenme sayısının artırılabilmesi için satın alınacak hizmetler arasında;

  • Beğeni satın al
  • Takipçi satın al            
  • Sayfa beğenisi satın al

Paketleri yer alıyor ve uygun fiyat seçenekleri ile müşterilerine sunuyorlar. Her bir hizmet için farklı sayılardan ve özelliklerden oluşan paketler bulunmaktadır.

Takipçi Sayısı

Bireysel ve kurumsal hesaplar için tamamı gerçek ve aktif kullanıcılardan oluşan takipçi sayıları ile oluşturdukları paketlerin satın alınmasını sağlayarak takipçi sayısının artmasını sağlıyorlar. Paket içeriklerinde yer alan takipçilerin gerçek ve aktif olması, paylaşımların beğenilmesini ve video paylaşımlarının izlenmesini sağlamaktadır. Takipçi ile birlikte video paylaşımlarının izlenme sayısını da artırmış olabiliyorsunuz.

Facebook hesapları için oluşturulan paketler içeriklerinde;

  • Yüksek kaliteli takipçi
  • 100 Türk Beğeni
  • Şifre gerekmiyor
  • Sizin takip etmenize gerek yok
  • Hızlı teslimat
  • 7/24 canlı destek

Güvenli ve hesaplı bir şekilde satışını yaptıkları bu paketler sayesinde, sosyal medyada daha popüler olunabilmekte, tüm paylaşımların yakından takip edilmesi, beğenilmesi ve izlenmesi sağlanabilmektedir.

Takipçi Sayısının İzlenme Sayısına Etkisi

Facebook izlenme sayısını artırmanın yollarını arayan her kullanıcı ilk olarak takipçi sayısını artırmayı dener. Takipçi sayısı fazla olan hesaplarda yapılan paylaşımlar daha fazla kişi tarafından görülecek ve bu paylaşımlar izlenmeye başlanacaktır. Yani takipçi sayısının artması, izlenme sayısını da artıracaktır. Firma, online sitesinde, Facebook hesaplarının nasıl daha aktif kullanılabileceğini anlatmakta ve müşterilerine seçenekler sunmaktadır.

Kaliteli İçerik Oluşturma

Sosyal medya hesaplarından Facebook profilinizde yapacağınız paylaşımların, bulunduğunuz sektöre, gündeme ve diğer kriterlere uygun olması gerekir. Kaliteli içerikler hazırlandığında, otomatik olarak beğeni almaya başlayacaktır. İçerikleri gören ve beğenen kullanıcılar, aynı zamanda izlemiş olacak ve izlenme sayısı otomatik artmaya başlayacaktır. Sosyal medya ajansının tüm hizmetlerinden faydalanarak ve sitesinde vermiş olduğu bilgilere göre hareket ederek, hesabınızın etkinliğini ve paylaşımların izlenme oranlarını artırabilirsiniz.

Hangi Hizmetleri Alabilirsiniz?

Facebook kullanıcı sayısının giderek artması, bu platformda daha özenli ve dikkatli paylaşımlar yapmanız gerektiğini göstermektedir. Facebook ağında popüler olabilmek, işlerinizi geliştirebilmek için ülkemizin en iyi sosyal medya hizmet ajansı olan bu firma müşterileri çeşitli hizmet paketleri satışı yapıyor. Facebook kullanıcıları ve diğer sosyal medya hesap sahipleri online olarak, takipçi, izlenme, beğeni, yorum gibi hizmetleri paket olarak satın alabiliyor. İzlenme sayısını artırmak, paylaşımlarınız ile vermek istediğiniz mesajların yerine ulaşmasını sağlayacaktır. Alacağınız destek hizmetleri sosyal medyadaki etkinliğinizi artıracaktır.

Hemen Satın Al

Firmanın sitesini incelediğinizde ve sizlere sunulan paketleri satın almak istediğinizde, işlemleri kolaylaştırmak İçin “hemen satın al” seçeneğini kullandıkları görülmektedir. Müşterileri bu seçeneği seçtiklerinde ilgili paketin satın alınması işlemlerini başlamış oluyorlar. Facebook kullanıcıları, hemen satın al işlemlerinde hesap güvenlikleri için hesap giriş şifresini paylaşmıyorlar.

Kullanıcı profil bilgisine göre satın alınan paket içeriğinin Facebook hesabına eklenmesini sağlıyorlar. Sitede tüm işlemler için videolu anlatım dosyası yer alıyor. Müşterileri bu video dosyalarını izleyerek, işlemleri hatasız yapabiliyorlar. Bu şekilde hem müşteri memnuniyeti kazanıyor hem de güvenilir hizmet veriyorlar.

Paket İçerikleri

Müşterilerine sundukları paketlerin içerik sayıları, hizmet türüne göre değişmektedir. Takipçi sayıları, en az 100 en fazla 10.000 olurken diğer beğeni ve izlenme sayıları farklı olabilmektedir. Facebook kullanıcıları, sitenin hizmetlerimiz kategori bölümünde yer alan bu paketleri inceleyerek, satın almak istedikleri sayıya karar verebiliyorlar. Hizmet paketleri içeriklerinde yer alan takipçi ve beğenilerin satın alınması Facebook izlenme sayısını arttırma yollarından birisidir. Paket içeriklerinde yer alan kullanıcıların kalitesi izlenme sayısını artıracaktır. Gerçek ve aktif kullanıcılar, takip ederken, yapılan paylaşımları izleyecek, beğenecek ve yorum yapacaktır. Bu Facebook hesabına kalite katacaktır.

Telafi Etme

Firma, online olarak hizmet alan müşterilerine, kullanım süresi içerisinde, satın alınan paket sayısı içeriklerinde düşme görüldüğünde, telafi etme garantisi veriyor. Takipçi, beğeni, izlenme paketlerinde yer alan ve hesaba eklenen kullanıcı sayısı çeşitli nedenlerden dolayı düşebilecektir. Müşterinin bunu takip etmesi ve firmaya bildirmesi gerekiyor. Bundan sonra firma telafi yoluna giderek, düşme sayısı kadar yeni eklemeler yapıyor.

Hesap Güvenliğinin Sağlanması

ülkemizde en iyi sosyal medya hizmet ajansı olarak hizmet veriyor. Facebook kullanıcılarına hizmetlerini sunarken, kullanıcı hesap güvenliğine önem veriyorlar. Tüm hizmetlerinde, hiçbir Facebook kullanıcısından hesap şifresini istemeden hizmetlerini sunmaya çalışıyorlar. 7/24 canlı destek hattı, telefon ve mail ile müşterilerinin kendilerine erişim yapmasını sağlıyorlar. Hesap güvenliğini sağlayarak verdikleri hizmetler için ödeme işlemlerinin de güvenli yapılmasını sağlıyorlar. Ülkemizdeki müşterilerinin ödeme yaptıkları hesap bilgilerini sistemlerinde tutmuyor ve hiçbir şekilde üçüncü şahıslarla paylaşmıyorlar.

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor