Fatih Altunkaya dünya şampiyonu çıkardı

Fatih Altunkaya dünya şampiyonu çıkardı
Fatih Altunkaya dünya şampiyonu çıkardı hande erol
Bu içerik 338 kez okundu.

Fatih Altunkaya dünya şampiyonu çıkardı
Avrupa ve Dünya Şampiyonu Fatih Altunkaya, sahibi olduğu “Black Wolves Fight Club” isimli boks kulübünden dünya şampiyonu bir sporcu çıkardı. 25 yaşındaki Bilgenur Aras Alanya'da düzenlenen boks turnuvasında Slovak boksör Claudia Ferenzci ile yaptığı müsabaka da 10 raundun sonunda maçı kazanarak dünya şampiyonu oldu.
Almanya'da yaşayan KİCKBOKS ve boksta Almanya, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan “Kara Kurt” lakaplı Fatih Altunkaya, Mainz’da işlettiği boks okulunda gençlere boks öğretiyor.
38 yaşındaki Altunkaya’nın “Black Wolves Fight club” isimli boks okulunda yetiştirdiği kadın boksör Bilgenur Aras, geçtiğimiz yıl Alanya'da düzenlenen boks turnuvasında Slovak boksör Claudia Ferenzci ile karşılaştı. 10 raundun sonunda Bilgenur Aras kadınlar boks kategorisinde dünya şampiyonu oldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
3 aylık suyu kaldı
3 aylık suyu kaldı
Türk iş adamı Murat Türel’den dev yatırım!
Türk iş adamı Murat Türel’den dev yatırım!