FLDB Coin nedir?

FLDB Coin nedir?

FLDB Coin nedir?
FLDB Coin nedir? hande erol

FLDB Coin nedir? 

Son dönemlerin en dikkat çeken projelerinden bir tanesi olan ve çoğu kişi için şimdiden yatırım yapmak için tercih edilen FLDB Coin nedir? Freelancer Database’in kısaltması olarak kullanılan FLDB Coin freelance çalışanların kripto para birimi üzerinden işlem yapmasını kolaylaştıracak yeni bir çözüm olarak dikkat çekiyor. 

FLDB Coin çıkış noktası ne?

Pandemi dönemi ile birlikte freelance olarak çalışan kişilerin sayısında ciddi bir yükseliş yaşanırken bu çalışma sisteminde farklı ihtiyaçlar da ortaya çıkmaya başladı. Özellikle aracı siteler üzerinden yapılan ticaretlerde yüksek oranlarda komisyonların alınması hem freelancer çalışanlar hem de freelance çalışanlar ile işlem yapanlarda ekonomik farklı problemlere yol açtı.

Bu noktadan hareket ile merkeziyetsiz para birimleri ve kripto paralar üzerinden çözüm bulunmak istenmesi ile birlikte FLDB coin geliştirildi. Çok düşük komisyon işlemleri ile hızlı bir şekilde transfer yapılmasını ve dijital bir şekilde tüm bu sürecin ilerlemesini sağlayan FLDB Coin, sunduğu avantajları ile kısa sürede sektörde dikkat çekmeyi başardı.

FLDB Coin’in sektördeki hedefi ne?

Yapılan tanıtımları ile güvenilir ve gerçekçi hedeflere sahip olduğu görülen kripto para, pek çok farklı kripto para borsasında da listelenecek. Listelenmeyle ticaret yapılabilecek olan coin, değer kazanacağı gibi yatırım aracı olarak da kullanılabilecek. FLDB Coin ile ödeme alan freelancerlar yüksek komisyonlar ödemekten kurtulabileceği gibi kripto paranın değer kazanması ile birlikte kazançlarını daha da arttırma fırsatı bulabilecek.

Nakit akışı ve standart para birimlerinin yerine geçerek dijital ödemelerde ana ödeme aracı olmayı hedefleyen kripto para, tanıtıldığı ilk günden günümüze kadarki süreç içerisinde önemli kilometre taşlarını geride bırakmayı başardı. 

FLDB Coin nasıl satın alınır?

2022 yılının 2. çeyreği itibariyle borsalarda listelenmeye ve işlem görmeye başlayacak olan kripto para için şu anda satın alma işlemleri yapılabiliyor. www.fldbcoin.com üzerinden üyelik oluşturularak hemen satın alınabilecek olan FLDB coin, böylece erken süreçte yatırım yapmak isteyenlere de yeni bir seçenek sunuyor. Üstelik özel affiliate kazançları gibi pek çok farklı komisyon ve ek kazanç imkânına da sahip olunması, kriptonun listelenmeye başladıktan sonra kısa süre içerisinde yüksek değerlere ulaşmasına katkı sağlayacak.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor