Galatasaray'da büyük ayrılık

Galatasaray'da büyük ayrılık
Galatasaray'da büyük ayrılık hande erol

Galatasaray'da büyük ayrılık

Galatasaray, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk peşinde koşan sıcak bir gelişme. Sarı-kırmızılılar sezon sonu çalışmalarını hızlandırırken, devre arasında Nicolo Zaniolo, Sam Adekugbe ve Kaan Ayhan da kadroya alındı.

 Sezon sonunda birçok yıldız transferine imza atmayı planlayan Cimbom, altı futbolcuyla yollarını ayıracak.

 Genellikle ücret alan oyuncuların servetlerini topladıkları ve ayrılanların da dikkat ettikleri kaydedildi. deneme bonusu

 Galatasaray'ın Danimarkalı defans oyuncusu Victor Nelsson'a talip sayısı artıyor. Geçen yaz Sevilla'dan transfer döneminde dönen Nelson'ın yerini bu kez Atalanta aldı.

 Todofichajes'in haberine göre Atalanta, Nelson ile çok ilgileniyor. Galatasaray'ın Sevilla'yı imza aşamasına getiren Nelsson için yüksek bir karakterizasyon ücreti talep edeceği haberde yer alsa da rakam belirtilmedi.

 Sevilla'nın, Marcao transferi için Nelsson'a teklifte bulunduğu ancak Galatasaray'ın fesih ücreti olarak 25 milyon Euro talep ettiği bildirildi.

 Victor Nelson, yaz pazarının en önemli isimlerinden biridir. 24 maça çıktığı Galatasaray'daki etkileyici sezonu, birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekmeye yardımcı oluyor. Sevilla geçen sezon onunla anlaşmaya çalıştı ama Danimarkalı oyuncu sonunda Galatasaray'da kaldı.

 Şimdi de Atalanta transferleri için gündemde. İtalyan milli takımı, merkez savunmadaki iki pozisyondan biri için lider ve kaliteli bir stoper arıyor. Gasperin, Demiral gibi zaten çok yetenekli ama aynı zamanda sahalarda hücum oyuncusu olarak hareket eden güçlü bir savunmacı, Atalanta'nın daha iyi goller arayışında önemli bir adım olabilir.

 Galatasaray, Nelsson için 7 milyon euro ödedi ama son iki sezondaki kalite artışı göz önüne alındığında onun gidişi daha yüksek bir bedele mal olacak."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor