Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galaxy Note 5 İçin Android 7.0 Nougat Güncellemesi Sonunda Yayınlandı!

Galaxy Note 5 İçin Android 7.0 Nougat Güncellemesi Sonunda Yayınlandı!

admin admin -

Samsung’un Note serisisinin bir önceki modeli olan Galaxy Note 5’e kullanıcıların uzun süredir beklediği Android’in son sürümü olan Andorid 7.0 Nougat güncellemesi çıktı. Samsung bilindiği gibi geçtiğimiz sene Note 6 yerine Note 7 modelini tanıtmış ancak yaşanılan sorunlar nedeniyle Samsung Note 7 modelini satıştan kaldırmış ve tekrardan Note 5 modeli üzerinde yoğunlaşmıştı. Note 5’in satışını arttırmak adına Note 7’ye özel olan bazı yazılımları Note 5’e getiren Samsung kullanıcıların uzun süredir beklediği Android 7.0 Nougat güncellemesini de sonunda Galaxy Note 5 modeli için getirdi. 

Önemli İyileştirmeler Ve Geliştirmeler İçeriyor!

Galaxy Note 5 için yaklaşık olarak 1.2 GB’lık bir güncelleme olan Android 7.0 Nougat güncellemesi ile Galaxy Note 5 modeli en son Android sürümüne sahip oluyor. Yeni güncellemenin Note 5 modeline getirdiklerine bakarsak Galaxy Note 5’in performansının önemli bir ölçüde artacağı görülüyor. Üst kısımdan gelen bildirim ekranında önemli değişiklikler yapılırken hızlı ayar menüsünde de önemli iyileştirmeler yapılmış. Bildirim ekranında yapılan bu iyileştirmelerle birlikte çoklu pencere özelliğinde de önemli yenilikler ve iyileştirmeler gerçekleştirilmiş. Ayrıca bu yeni güncelleme ile birlikte indirilen uygulamaların yüklenmesi için verimli bir alan oluşturuluyor. Ayarlar menüsünde önemli değişiklikler sunan bu güncelleme ayrıca Samsung Pass adında yeni bir özelliği kullanıcıların kullanımına sunuyor. 

Samsung Pass Note 5 Kullanıcılarına Sunuluyor!

Samsung’un Galaxy Note 5 kullanıcılarının kullanımına sunduğu bu yeni özelliği kısaca aktarmak gerekirler günümüzde pek çok uygulama ile yapmış olduğumuz her internet sitesi ya da çeşitli yerlerdeki şifrelerin akılda tutulması dönemi sona eriyor. Kullanıcılar Samsung Pass ile birlikte kullanıcılar parmak izlerini okuttuktan sonra sitelere sadece parmak izlerini okuttuktan sonra şifre hatırlama derdi olmadan internet sitelerine kolaylıkla giriş yapabiliyor. Samsung’un Samsung Pass özelliğini kullanıcılar Lastpass gibi uygulamalarla da kullanabiliyordu. 

Samsung’un Galaxy Note 5 modeli için çıkarttığı bu yeni güncellemeyi kullanıcılar Yazılım Güncelleme menüsünden telefonlarına indirebilecekler. 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir