Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galaxy Note 8 Android 7.1.1 Nougat İle Gelecek!

Galaxy Note 8 Android 7.1.1 Nougat İle Gelecek!

admin admin -

Samsung’un Galaxy Note 7 modelinden sonra yeni bir Note modeli çıkartıp çıkartmayacağı adeta bir yılan hikayesine dönerken Samsung’un Galaxy Note 8 modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıkmış ve Note 8 modelinin özellikleri de sızdırılmıştı.

note-8

Samsung’a yakınlığıyla bilinen Galaxy Club tarafından sızdırılan bilgiye göre Galaxy Note 8 modeli Android’in son sürümü olan Android 7.1.1 Nougat sürümüyle test ediliyor ve büyük bir ihtimal Note 8 Android 7.1.1 ile birlikte gelecek.

note-8

Yazılım ve donanım tarafından önemli yeniliklerle gelecek olan Samsung Galaxy Note 8 bunları iddialı bir tasarımla taçlandıracak. Samsung’un Note 8 modeliyle ilgili henüz netleşmemiş olan bilgilerine göre 6.7 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek olan Note 8 gücünü Samsung’un Exynos 8895 işlemcisinden güç alacak ve 6 GB RAM ile desteklenecek. Samsung’un Note 8 modelinde tıpkı Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelinde olduğu gibi ekran kasa orananının arttırılması ve Samsung’un yeni kişisel asistanı Bixby ile birlikte gelmesi beklenirken Samsung’un Notee 8 modelini Ağustos ayında tanıtması bekleniyor. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir