Google'dan Macbook'a Rakip Bir Bilgisayar

Google şirketine ait olan Pixelbook gerçekleştirilen Google etkinliğinin yıldızlarından bir tanesi olmayı başarmış oldu. İnce durumdaki tasarımı, harika şıklığı ile dikkatleri çekmeyi başaran cihaz daha şimdiden Macbook ürününün katili şeklinde kabul edilmekte.

Google'dan Macbook'a Rakip Bir Bilgisayar
Google'dan Macbook'a Rakip Bir Bilgisayar

Google şirketine ait olan Pixelbook gerçekleştirilen Google etkinliğinin yıldızlarından bir tanesi olmayı başarmış oldu. İnce durumdaki  tasarımı, harika şıklığı ile dikkatleri çekmeyi başaran cihaz daha şimdiden Macbook ürününün katili şeklinde kabul edilmekte. 

Beklentinin tam tersine Google Pixelbook tasarım açısından geleneksel laptop modellerinin fazla dışına çıkmamış oldu. Aslında yine tasarım hatları kapsamında Pixel telefonların tarafından sağlanmış olan odak noktasından güç almakta ve cihazın ekranının arka kısmı da adeta bir Pixel modelindeki cep telefonuna benzemekte.

Yalnızca 10 mmlik bir kalınlığa sahip olarak üretilen notebook, 0.997 kilogram ağırlına sahip. Yani  aslında 1 kg. kadar bile değil. Cihazla beraber öte yandan yepyeni bir akıllı kalem olarak öne çıkan Pixel Pen de resmen  tanıtıldı.

Donanım kısmında ise birden çok seçeneğiniz yer alacak. Intel'in işlemcilerini kullanacak olduğu açıklanan Google Pixelbook  modeli için Core i5 veyahut Core i7'nin arasında  bir seçim gerçekleştirebileceksiniz. Öte yandan cihazda 16 GB'lık bir RAM ve de 512 GB'lık bir dahili depolama alanı da yer alacak.

2 in 1 olarak isimlendirdiğimiz tablet ve de bilgisayarın özelliklerini bir arada bulundurmakta olan ve premium yapısıyla dikkat çekmekte bulunan notebook, 12.3 inç boyutlarındaki bir QaudHD (1.440p) ekrana da sahip. Birde cihazın birazcık tuzlu bir fiyata sahip olarak karşımıza çıkacağını belirtelim. Pixelbook cihazının fiyatı 999 dolar tutarında belirlenmiş. 31 Ekim tarihi içerisinde de satışa sunulmuş olacak.

Google Pixelbook isimli ürün işletim sistemi olarakta Chorome OS kullanıyor olacak.

google google pixelbook macbook
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor