Instax'ın Rakibi Olan Moto Mood'u Tanıttılar

Günümüz yaşam koşullarında yeniden popülerleşmeye başlayan şipşak bir şekilde baskı veren fotoğraf makineleri içerisine Polaroid şirketi teknolojik bir yanıt verdi.

Instax'ın Rakibi Olan Moto Mood'u Tanıttılar
Instax'ın Rakibi Olan Moto Mood'u Tanıttılar

Günümüz yaşam koşullarında yeniden popülerleşmeye başlayan şipşak  bir şekilde baskı veren fotoğraf makineleri içerisine Polaroid şirketi teknolojik bir yanıt verdi. Polaroid şirketine ait olan Insta-Share Print ismindeki Moto Mod ile beraber telefonunuzdan hızlı bir şekilde fotoğraf bastırmanız artık olanaklı.

Lenovo şirketinin tarafından satın alınmış olan Motorola şirketi, modüler bir tasarıma sahip modeli olan Moto Z ile beraber yeni bir sektör oluşturmayı başardı desek yanılıyor olmayacağız. Daha öncesinde LG şirketinin de denemiş olduğu ve başarısız olarak çekildiği bu alan içerisinde Lenovo şirketi de beklediği satış rakamlarına ulaşmayı başaramasa bile üreticiler türlü Moto Mod’ları üretmeyi sürdürmekte.

Şu zamana kadar hoparlör ile birlikte powerbank, profesyonel kameralar, 360 derecelik kamera ve de projeksiyon cihazı benzerindeki türlü çözümlerle karşımıza çıkmış olan Moto Mod bu kez Fujifilm’in çok satmış bulunan fotoğraf makinesi şipşak bir şekilde fotoğraf çıktısı vermekte bulunan Instax ürününe rakip oldu.

Aslında şipşak fotoğraf makinelerinin en babası diyebilecek olduğumuz Polaroid  şirketinin tarafından geliştirilmiş olan bu Moto Mod şu an içerisinde yalnızca Amerika’da 199 dolar tutarındaki  fiyat etiketiyle satışa çıkartıldı.

2×3 inç büyüklüğüne sahip olan kağıtlara baskı vermekte bulunan Polaroid şirketinin Insta-Share Print isimli ürünü, tek  bir düğme ile fotoğrafınızın çıktılarını verebiliyor. Bunun yanında sosyal ağlarınızda yer alan fotoğraflarınızın çıktılarını da hızlı bir şekilde Polaroid Insta-Share Print ile  birlikte basabilmektesiniz.

polaroid ınstax motorola
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor