Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İstanbulspor’un Zorlu Sürecinde İlk Galibiyeti Kayserispor Karşısında Aldık

İstanbulspor’un Zorlu Sürecinde İlk Galibiyeti Kayserispor Karşısında Aldık

admin admin -

İstanbulspor’un Zorlu Sürecinde İlk Galibiyeti Kayserispor Karşısında Aldık

İstanbulspor, Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Kayserispor’u 1-0 mağlup ederek uzun süren galibiyet özlemini sonlandırdı. Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz, maç sonrası yaptığı açıklamada takımının zorlu sürecini ve galibiyet stratejisini değerlendirdi.

Süper Lig’in heyecan dolu mücadelelerinden biri olan 21. hafta maçında İstanbulspor, deplasmanda Kayserispor’u 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, zorlu geçen bir süreçten sonra aldıkları galibiyetin önemine vurgu yaptı.

Futbolseverlerin nefesini kesen mücadelede, İstanbulspor’un uzun süredir aradığı galibiyet, Kayserispor karşısında geldi. Teknik Direktör Korkmaz, maçın zorlu geçtiğini ancak takımının mental olarak hazır olduğunu belirterek, “Uzun süredir hem skor hem de oyun motivasyonu olarak belki daha iyisini hak ettiği maçlarda uzun zamandır skor alamayan bir İstanbulspor’a bu hafta içi göreve başladık. Kayserispor’un içinde bulunduğu durum, bize mental bir strateji oluşturma şansı verdi” şeklinde konuştu. gonebet deneme bonusu

Fevzi Korkmaz, Kayserispor, Zor Bir Süreçten Geçiyoruz Ancak Pes Etmiyoruz

Kayserispor Yardımcı Antrenörü Fevzi Korkmaz ise maç sonrası yaptığı açıklamada, takımının 5 maçlık zorlu bir süreçten geçtiğini ve bu maçı kazanmayı çok istediklerini ifade etti. Korkmaz, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Aslında maçı bitirdiğimiz 11, bu içinden geçirdiğimiz zor sürecin bir özeti gibi. Çok üzgünüz. Rakibimizi tebrik ediyoruz” dedi. Kayserispor’un bu zorlu süreçte moral bulmak adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyen Korkmaz, takımın pes etmeyeceğini vurguladı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir