Mobil Platformlar İçin GRID Autosport Geleceği Açıklandı

Konsol içerisinde ve de PC’de yer alan en başarılı yarış oyunlarından bir tanesi olan Grid Autosport, iOS ve de Android işletim sistemleri içinde geliyor.

Mobil Platformlar İçin GRID Autosport Geleceği Açıklandı
Mobil Platformlar İçin GRID Autosport Geleceği Açıklandı

Konsol içerisinde ve de  PC’de yer alan en başarılı yarış oyunlarından bir tanesi olan Grid Autosport, iOS ve de Android işletim sistemleri içinde geliyor. Oyun ilk önce iOS için sonrasında da Android platformu için yayınlanmış olacak.

PC ile oyun konsollarında en başarılı yarış oyunlarından bir tanesi olan Grid Autosport, Android ve de iOS işletim sistemlerine gelmiş olacak. Oyunun yapımcısı olan Feral Interactive şirketi, iOS işletim sistemi sürümünün 27 Kasım tarihi içerisinde yayınlanacağını  resmen duyurdu. Android sürümünün de henüz bir tarih açıklaması yapılmadı.

McLaren 12C GT3 modeli, Dallara F312, modeli Mazda RX-7 modeli (FD3S), Audi RS 5 Coupe modeli, Pagani Zonda Revolución modeli ve de  bunlara ek bir şekilde 75 tane  daha yarış otomobili yer alıyor olacak. Aralarında Hockenheim ile birlikte Yas Marina ve de San Francisco’nun yer almakta olduğu 22 değişik şehir ile 100 tane yarış parkuru bulunacak.

iPhone SE modeli ile birlikte iPhone 7 modeli ve sonrasındaki iPHone modellerine ek bir şekilde iPad (2017) ve de iPad Pro uyumlu olarak gelecek oyun, iOS 11 ve daha sonrası sürümlerde de çalışıyor olacak. 6 GB'lık bir dosya boyutu ile gelecek olduğu açıklanan Grid Autosport oyunu, DLC ile beraber  toplamda 8 GB'lık bir alana ihtiyaç duyuyor olacak.

Oyun içinde satın alma sistemi ise olmayacak. 9.99$ ile birlikte 9.99 £ ve de10.99 € fiyatlarla satılacağı açıklanmış olan  bu oyunun, DLC paketleri de tamamen ücretsiz bir şekilde sunulacak. Yarış oyunlarının tutkunu olanların ilgilerini çekecek olduğu açıklanan Grid Autosport, görsel açıdan mobil işletim sistemlerine gelmiş bulunan en başarılı yarış oyunlarından bir tanesi de olabilir.

grid autosport feral interactive ios
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor