Moskova Devlet Üniversitesi Fiyatları Nelerdir?

Moskova Devlet Üniversitesi Fiyatları Nelerdir?
Moskova Devlet Üniversitesi Fiyatları Nelerdir? hande erol

Moskova Devlet Üniversitesi Fiyatları Nelerdir?

Moskova Devlet Üniversitesi Lomonosov’a kayıt yaptırılırken farklı eğitim dilleri tercih edilmektedir. Hem Rusça hem de İngilizce eğitim dilerinde Üniversite eğitimleri alınabilir. Dünyanın farklı ülkelerinde öğrenci kabul eden okulda yer alan enstitü Avrupa’nın en iyi eğitimi vermektedir. Öğrenciler Lomonosov Üniversitesine kayıt için kendi sınavlarında başarı yakalamalıdırlar.

Başarı sağlandıktan sonra kayıt hakkına sahip olurlar. Kayıt aşamasından sonra 1.sınıftan sonra Amerika’daki George Mason Üniversitesine geçiş hakkı bulunmaktadır. Fakat bu Üniversitenin yıllık lisans ücreti 42 bin dolardır. Akademik alanda başarılı olması dışında Lomonosov Moskova Devlet Üniversitesi fiyatları yıllık olarak ortalama 6-7 bin dolardır.

Moskova Devlet Üniversitesi Fiyatları, bölümlere ve eğitim zamanlarına bağlı bir şekilde değişmekle birlikte yıllık olarak 5.000 dolar ile 9.000 dolar arasında yer almaktadır. Detaylı bilgi için Eurostar Yurt dışı Eğitim sitesine bakabilirsiniz.

Moskova Devlet Üniversitesi- Lomonosov

Moskova Devlet Üniversitesi, yüksek nitelikli ve alanlarında uzman yetiştirmek daima Üniversitenin ana hedefidir, bu açıdan fakülte ve bölümler kendi müfredatlarını sürekli bir şekilde gözden geçirir ve yeni programlarını tanıtırlar. Fakülteler 4 yıllık lisans, 2 yıllık yüksek lisans ve 5 yıllık lisans uzmanlık programı sunarlar. İşverenlerinin ihtiyacına karşılık vermek ve bağımsız bir şekilde çalışabilmekte ve en önemlisi de kendi iş alanında çalışa deneyimine sahip olmaktır.

 Liberal Sanatın birçok sınıfı da bilim öğrencilerine yönelik yakın süreçte müfredata katılmıştır. Rusya ve diğer ülkelerin tarih ve kültürü, ekonomi, hukuk, filoloji ve sanat alanlarına yönelik derslerde verilir.  Üniversite birçok farklı programı ve sınıfları birleştirerek, kişiye özel olan bireysel programlarda sunulur. Lisans programlarının ilk 2 yılında öğrenciler, tatmin eden akademik başarıyı yakalamak için, haftada 2 ders zorunlu beden eğitimi derslerine tabii tutulurlar, sonra da spor kulüplerine de katılabilmektedirler.

Neden Lomonosov Moskova Devlet Üniversitesi

Moskova Devlet Üniversitesinin seçilme nedenleri;

·Sınavsız Üniversite,

·Türk öğrencilerin tercihleri arasında olan Üniversite,

·Türkiye’de yer alan devlet, özel ya da vakıf üniversitelerine yatay geçiş haklarını kullanma,

·Türkiye’de geçerli diploma YÖK tarafından doğrudan denklik,

·Eğitim hayatı içinde üniversitenin yabancı uyruklu öğrenciler için sağladığı aktivitelerden yararlanabilme,
 

·Rusça ve İngilizce bölümlerde sınavsız bir şekilde okuma imkanı ve Rusça ve İngilizce dillerinde üniversite hazırlık eğitimi,

·Yeni arkadaşlık ve kültürleri almak, benliğini kazanabilmek için fırsat.

Dünya sıralamasında 78. Sırada yer almaktadır. Rusya Üniversitesi sıralamasında 1. Sırada yer almaktadır. Bu konuda tüm merak ettiklerinizi Eurostar Yurt dışı Eğitim sitesinden öğrenebilirsiniz.

Firma Bilgileri: Eurostar Yurtdışı Eğitim Katip Mustafa Çelebi Mahallesi İstiklal Caddesi No: 49/5 (Mavi Han) Taksim-Beyoğlu /İstanbul Tel: 0 (212) 244 66 00

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor