Netflix’te yaprak dökümü

Netflix’te yaprak dökümü
Netflix’te yaprak dökümü hande erol

Netflix son dönemde oldukça sıkıntı günlerden geçiyor. Ekonomik anlamda yaşanan sorun ve Disney+ platformunun güçlü yükselişi, projelere ve abone sayılarına yansımış durumda.

Netflix, son dönemde sevilen birçok yapımı için iptal kararı aldı. Öyle ki bu durum, aboneleri tarafından oldukça çok eleştirildi. Sevilen projelerin iptaline bugün de önemli bir izleyici kitlesi bulunan komedi türündeki Workin’ Moms dizisi de katıldı.

Konuya ilişkin olarak dizinin yaratıcısı Reitman şu ifadelere yer verdi.

Workin’ Moms projesini yapmak hayatımın yolculuğu oldu. Ama her hikaye gibi, bir son olmalı. Ve böylece, yedinci sezonu son sezonumuz olarak ilan etmem sevgi ve minnetle. Ortaklarımız CBC ve Netflix’e, anneliğin en karanlık köşelerine ışık tutan bir gösteriyi desteklediğiniz için en büyük teşekkürü borç biliriz.

Günden güne abone kaybeden Netflix, son dönemde düzenli olarak iptal kararı alıyor. Öyle ki dün de sevilen bilim kurgu dizisi Snowpiercer’ın son sezonuyla birlikte iptal olan projeler kervanına katıldığı duyurulmuştu. Sevilen dizilerin iptali, özellikle ülkemizde artan ücretler ve Disney+’ın yükselişi, Netflix için karanlık günlerin habercisi oluyor.

Önemli analiz şirketleri, Netflix’in bu zor günlerinin Disney+’a yaradığını düşünüyor. Analist tahminlerine göre Netflix, ikinci çeyrekte 2 milyon düşüş yaşayacak. Öyle ki şimdiden 200 bini aşkın abone, kaydını sildirip Disney+’a geçiş yaptı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor