PUBG Oyununda Yeni Bir Dönem Başlayacak

PUBG isimli oyunun oyuncu sayısı ve de satışları hızlı bir şekilde yükselmeyi sürdürürken, oynanışı kökten değiştirmiş olacak bir güncelleme önümüzdeki hafta içinde geliyor.

PUBG Oyununda Yeni Bir Dönem Başlayacak
PUBG Oyununda Yeni Bir Dönem Başlayacak

PUBG isimli oyunun oyuncu sayısı ve de  satışları hızlı bir şekilde yükselmeyi sürdürürken, oynanışı kökten değiştirmiş olacak bir güncelleme önümüzdeki hafta içinde geliyor. Gerçekleştirilen açıklamaya bakılırsa oyuna tırmanma ve de yarı zıplama animasyonlarını getirebilecek olan bu güncelleme, gelecek hafta itibariyle test sunucularına yüklenmiş olacak.

Son dönemlerde içerisinde bulunan hilecilerin sayısının fazlası ile artması ve sunucularında yaşanmakta olan gecikme sorunları sebebi ile bütün eleştiri oklarının hedefi olmaya başlayan yapım ile ilgili hiç bir  ekilde hız kesilmeyecek gibi görünmekte. Sunucularda çıkmakta olan problemleri çözmenin yerine içerik şeklinde yapımı tamamlama ile ilgili telaşı ise devam ediyor.


Gelecek hafta itibari ile test sunucularında 3 aşamalı bir test döneminin başlayacak olduğu da açıklandı. Bu test aşaması kapsamında ilk etapta sadece tırmanma ve de  zıplama animasyonları denenmiş olacak. Eğer büyük bir sorun ile karşılaşılmaz ise testin 2. etabı da resmi bir şekilde başlamış olacak.

Bu etap içerisinde de sunucuda farklı içerik güncellemeleri yapılacak ve bunun yanı sıra animasyonlara son rötuşlar atılmış olacak. Bu 2. test aşaması da problemsiz bir şekilde geçmiş olduğu takdirde güncelleme, yeni bir çöl haritası ile beraber gerçek sunucularda da aktif duruma gelmiş olacak.

pubg steam güncelleme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor