Samsung’un bütçe dostu katlanabilir telefonu

Samsung’un bütçe dostu katlanabilir telefonu
Samsung’un bütçe dostu katlanabilir telefonu hande erol

Galaxy Fold ve Z Flip serileriyle katlanabilir telefon sektöründe önemli bir pazar payını elinde bulunduran Samsung, maliyeti aşağıya çekerek genel kullanıcıya hitap etmeye hazırlanıyor. Şirket, bu bağlamda diğer modellerle kıyaslandığı zaman uygun fiyatlı sayılabilecek bir model üzerinde yoğun mesai harcıyor. Hatta bu ayın başında cihazla ilgili ilk bilgiler paylaşılmıştı. Son olarak modelin potansiyel fiyat etiketi ortaya çıktı.

Katlanabilir telefonlar sadece Samsung özelinde değil, pazarın genelinde pahalı. Zira katlanabilir ekranların maliyeti normal panellere kıyasla çok daha yüksek. Bu nedenle bu konsepte sahip bir cihaz piyasaya çıktığı zaman genellikle 1.000 doların üzerinde bir fiyat etiketine sahip oluyor.

Katlanabilir telefonlar, tüm bunlara rağmen halen genel kullanıcıya hitap etmiyor. Ancak bu, yakında büyük oranda değişecek gibi görünüyor. Zira Samsung, giriş seviyesi ve aynı zamanda bütçe dostu bir katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor.

Sektörde sızıntılarıyla ön plana çıkan ETNews‘a göre ilgili katlanabilir telefon, 800 dolar bandında bir fiyat etiketini benimseyecek. Geçmiş raporlara göre şirket, modelin tasarımıyla ilgili herhangi bir macera aramayacak. Burada Galaxy Fold ve Z Flip serilerine benzer bir görünümle gelmesi kuvvetle muhtemel. Çıkış tarihi konusunda ise en erken 2024 yılına işaret ediliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor