Sennheiser Momentum 4

Sennheiser Momentum 4
Sennheiser Momentum 4 hande erol

1945 yılında kurulan ve hem profesyonellere hem de ev kullanıcılarına yönelik ses ürünleri geliştiren Sennheiser uzun süredir beklenilen yeni kulaklığını tanıttı. Momentum serisinin yeni üyesi daha hafif ve rahat bir tasarımın yanı sıra birçok yenilik sunuyor.

Sennheiser, Momentum 4’ün hali hazırda piyasada olan Momentum 3 Wireless modeline kıyasla çok daha fazla konfor ve daha iyi bir aktif gürültü engelleme sunduğunu söylüyor. Bu daha konforlu yapının sunulabilmesi için uzun süredir kullanılan retro tasarıma veda edildi.Bu piyasadaki diğer popüler kulaklıklar olan: Sony WH-1000XM5, Bose QuietComfort 45 ve Apple AirPods Max gibi modellerin vaat ettiği 20 – 30 saat arasındaki pil ömrünün çok üstünde bir değer.

Ses kalitesi konusunda ise büyük bir değişim söz konusu değil. Detaylara geçmeden, önceki modelin yani Momentum 3 Wireless modelinin zaten çok iyi bir ses kalitesi sunduğunu hatırlatmak isteriz. Her iki kulaklıkta 42 milimetrelik sürücüler kullanılıyor. Momentum 4 bu noktada sesli arama ile öne çıkıyor.

Fiziksel kontrol düğmelerinden uzaklaşan Sennheiser diğer popüler gürültü engelleme özelliğine sahip kulaklıklarla aynı şekilde dokunma ve kaydırma hareketlerini benimsedi. Ve kulaklıklar katlanamasa da, artık sert kabuk korumalı geliştirilmiş bir kılıfla geliyor.

USB-C portu bulunan kulaklık AAC, SBC, aptX ve aptX Adaptive gibi kodekleri desteklerken, değiştirilebilir kulak yastıklarına sahip. Ayrıca hakiki deri yeni modelde yerini suni deriye bıraktı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor