Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Telegram Artık 30.000 Üyeyi Aynı Esnada Görüştürebilecek

Telegram Artık 30.000 Üyeyi Aynı Esnada Görüştürebilecek

admin admin -

Telegram platformunun süper grupları artık daha da çok kişinin bir esnada sohbet etmesine imkan sağlayacak. Bundan sonra 20.000 tane olan maksimum üyelerin sayısı 30.000 taneye çıkartılmış bir halde.

Firma, bir takım süper grupların 20.000 tane üye sınırına ulaşması nedeni ile bir defa daha artış yapma konusunda bir karar vermiş. Süper grupların ve  de normal grupların artık fazla benzemesi nedeni ile, normal grupların aşamalı bir şekilde bitirilmesi ve  de süper grupların oluşturulabilecek pozisyondaki tek grup çeşidi haline getirilmesi ise planların arasında bulunmakta

Üye sınırının çoğaltılabilmesi amacı ile kullanıcıların herhangi bir şekilde  güncelleme işlemi gerçekleştirmesine gerek bulunmadığını da belirtelim. Süreç komple sunucu kısmında yapılacak. Bu büyüklükte olan grupların yönetimi amacı ile yöneticiler tarafından gelişmiş bir takım izinler ve botlar da kullanılabiliyor olacak.

Temmuz ayı içerisinde Telegram 4.1 ile beraber süper grupların üye ile ilgili limiti 10.000 tane şeklinde açıklanmış idi. Öte yandan, bu gruplara daha çok yönetici atanabilmesi amacı ile de bir izin çıkmıştı ve yeni yönetim ile ilgili detayları sayesinde daha çok esneklik sağlanmıştı. Tahmin etmekteyiz ki firma, son üye limiti rakamını gelecek süreç içerisinde daha fazla yükseltmek mecburiyetinde de kalacak olabilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir