Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Üç bankadan ortak açıklama! Bugünden itibaren başvuru yapana Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankasından 30.000 TL

Üç bankadan ortak açıklama! Bugünden itibaren başvuru yapana Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankasından 30.000 TL

admin admin -

Ağustos ayında kamu bankası olan 3 bankadan bir duyuru yapıldı ve bütün başvuru ekranları bugünden itibaren açıldı. Söz konusu olan kampanya ile başvuru yapan kişilere hemen 30 bin lira nakit ödeme verilecek.

Üç bankanın ortak olarak yaptığı açıklamaya göre yalnızca emeklilerin başvuru yapabileceği de dile getirildi. Bugünden itibaren bütün emekliler Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank’ın yaptığı bu kampanyaya başvuru yaparak düşük faizli krediden yararlanabilirler. İşlemlerin ise yalnızca online olarak kabul ediliyor.

Kredi İçin Emeklilik Şartı

Nereden emekli olduğunuz hiç önemi yok tek bir tuş ile Sadece 5 dakika içinde 30.000 TL hesabınıza aktarılıyor. Bu kampanya için tek şart emekli olmanız ve maaşınızı devlet bankalarının birinden almanız. Devlet bankaları yaşanan ekonomik krizde bir nebze de olsa emeklilerin rahatlamasına yardımcı olmaksızın ortak bir kampanya ile emeklilerin yüzünü güldürüyor. Yaptıkları bu kampanya ile yılbaşına rahat bir nefes alarak girmelerini sağlayan Halk Bankası, Vakıfbank ve Ziraat Bankasından bütün emekliler bu güzel imkan sağlandı.

3 ay ödeme erteleme şansı

Üstelik 30.000 TL’yi 3 ay ödeme erteleme seklinde de çekebilirler. Yapılan kampanya ile 36 ay vadeli olarak alnına kredi 3 ay öteleyerek ödeme şansı da emeklilere sunulmaktadır. Emekliler için ödeme gücünü ve bütçesine en uygun şekilde oluşturulan ödeme tablosu oldukça uygun faiz oranları ile sizlere sunulmaktadır.

 

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir