Varşova üniversitesi

Varşova üniversitesi
Varşova üniversitesi hande erol

varşova üniversitesi öğrencilere hükümet, çeşitli vakıflar ve kendi olanakları ile burs vermektedir. Engelli başvuru sahipleri de dahil olmak üzere Polonya kökenli öğrenciler ve hem AB'nin içinden hem de AB dışındaki ülkelerden gelen uluslararası öğrenciler tarafından kullanılabilir. Burs veren çok sayıda kurum ve bunların akıcı mevcudiyeti, ülkedeki durumu benzersiz kılmaktadır.

Varşova teknoloji üniversitesi , sadece polonyanın değil tüm avrupanın en köklü ve prestijli teknik üniversitelerinden biri olma ünvanına sahiptir.Üniversitenin eğitim dili yabancı öğrenciler için İngilizce olup kendi bünyesinde İngilizce hazırlık sınıfı bulunan üniversiteye her sene dünyanın çeşitli ülkelerinden 3000 den fazla yeni yabancı öğrenci eğitim öğretim almak için gelmektedir

 

Varşova sosyal bilimler üniversitesi adından da  anlaşılacağı üzere  sosyal bilimler alanlarında eğitim veren bir üniversite olup kendi alanınında polonyanın en iyilerinden biridir.Üniversite  uluslararsı ilişkiler ve psikloloji , felsefe alanlarında tüm avrupada ismini duyurmuştur.Üniversite eğitim dili İngilizce olup kendi bünyesinde İngilizce dil kursu  mevcuttur.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor