watchOS 4.1 Sürümünün Yayımlandığı Açıklandı

watchOS 4 isimli güncellemesinin yayınlanmasından çok kısa bir zaman sonra başlamış olan watchOS 4.1'in test süreci bitti ve de yeni sürüme ait olan final versiyonu paylaşıldı. Güncelleme özellikle de üçüncü nesilden Apple Watch ile ilgili bir dizi yenilikler içermekte.

watchOS 4.1 Sürümünün Yayımlandığı Açıklandı
watchOS 4.1 Sürümünün Yayımlandığı Açıklandı

watchOS 4 isimli güncellemesinin yayınlanmasından çok kısa bir zaman sonra başlamış olan watchOS 4.1'in test süreci bitti ve  de yeni sürüme ait olan final versiyonu paylaşıldı. Güncelleme özellikle  de üçüncü nesilden Apple Watch ile ilgili bir dizi yenilikler içermekte.

Bu güncellemeyle beraber Apple Music isimli içeriği  de doğrudan Apple Watch Series 3 içerisine aktarılabilmekte. Apple Watch ürününün sahipleri artık bir  tane iPhone ile bağlantı kurmaya gerek duymadan Apple Music’i dinleyebilmekteler. Beats 1 ile öteki Apple Music radyo istasyonlarına da  erişim imkanı sunan yeni bir tane Radyo uygulaması ise güncelleme ile gelmiş yeniliklerin arasında.

watchOS'un güncellemesi öte yandan, Apple Watch üzerinde LTE bağlantısı kullanabilmek ve de  Wi-Fi’yi kapatmak amacıyla yeni bir tane Wi-Fi geçişi sunmakta. Yeni duyurulan watchOS sürümü aynı zaman içerisinde GymKit’i de beraberinde getirmekte ve Apple Watch ürünün bilgi paylaşımı maksadıyla desteklenen spor ekipmanlarıyla eşleştirilecek olmasına da izin vermekte. iOS ve  de macOS ortamlarına yeni güncellemelerle gelmiş olan yeni Unicode 10 emojileri ise bu sürüm ile beraber Apple Watch kullanıcılarına sunulmuş oluyor.

watchOS 4.1 isimli güncellemesini iOS 11 yüklü bulunan iPhone üstünden Apple Watch uygulamasında yer alan genel / yazılım güncelleme kısmını kullanıp yükleyebilirsiniz. Bu  yeni güncellemeyi yüklemek içinse  iPhone ve  de Apple Watch’un bataryalarının  doluluk oranının %50’nin üstünde olmasının gerekli olduğunu unutmayın.

apple watchos 4.1 apple watch series 3
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor