Xiaomi açıkladı

Xiaomi açıkladı
Xiaomi açıkladı hande erol
Bu içerik 274 kez okundu.

Akıllı telefon sektörünün başarılı oyuncularından Xiaomi, ürünlerini daha da erişebilir bir hale getirebilmek ve kullanıcılarla buluşturabilmek için kritik bir hamle yaptı. Şirket, bir süre önce dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketiyle iş birliğine gittiğini duyurdu. Anlaşma kapsamında belirlenen Xiaomi ürünleri, bundan böyle firmanın akaryakıt istasyonlarında satışa sunulacak.

Xiaomi, İngiltere’de kurulan ve genel merkezi Hollanda’da bulunan dünyaca ünlü Shell şirketi ile ortaklık gerçekleştirdiğini resmen duyurdu. Şirket, belirlenen ürünlerini ilk etapta Hindistan’ın Bangalore şehrinde bulunan beş Shell istasyonunda satmaya başlayacak.

İki şirket arasında gerçekleştirilen ortaklığın ana odak noktası ülke genelinde yeterli hizmet alamayan ve bu gibi ürünlere erişimi olmayan tüketicilere ulaşabilmek. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Xiaomi Hindistan Çevrimdışı Satışlar Kıdemli Direktörü Sunil Baby, şu ifadeleri kullandı;

Shell ile olan ortaklığımızdaki asıl amacımız Xiaomi’nin Hindistan’da bulunan tüketicilerin ürün ve aksesuarlara erişimini artırmak. Ülke genelindeki tüketiciler için mükemmel ürün ortağı olma umuduyla bu girişimi başlatmaktan gurur duyuyoruz. Bu ortaklığın, kırsal pazarlarımızda aksesuar perakende işimizin dinamiklerini değiştirmede ve tüketicilere günün her saatinde bulunabilirlik ile satın alma kolaylığı getirmede bir çığır açacağından umutlu ve eminiz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
3 aylık suyu kaldı
3 aylık suyu kaldı
Türk iş adamı Murat Türel’den dev yatırım!
Türk iş adamı Murat Türel’den dev yatırım!