Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. CES 2017 Fuarında Neler Olacak?

CES 2017 Fuarında Neler Olacak?

admin admin -

2017 yılının en büyük etkinliği olacak olan Consumer Electronics Show ( CES ) fuarı yarın başlayacak. 50. yılını kutlayacak olan CES fuarında yine yenilikçi teknolojiler ile hazırlanmış pek çok ürün sergilenecek. Dünyanın dikkatini çekecek olan CES 2017 fuarı hakkında tüm detaylar..

CES 2017 Fuarı Ne Zaman Başlayacak?

Tüm dünyanın ve özellikle de teknoloji meraklılarının beklediği CES fuarı 2017 yılında 5 Ocak ile 8 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dünyaca ünlü teknoloji devi markaların yeni ürünlerini ilk kez tanıtacakları fuar bu sene 50.kez düzenlenecek. Özellikle Samsung, LG, Lenovo, Sony, Xiaomi markalarının yeni ve farklı teknolojiler ile hazırladıkları ürünler merakla fuarda tanıtılmayı bekleniyor.

CES 2017 Fuarına Katılacak Markalar

CES 2017 fuarında dünyanın dört bir köşesinden markaları göreceğiz. Samsung, LG, Lenovo, Sony, Xiaomi markaları ile birlikte BMW, Toyota, Volkswagen, Nissan, Faraday Future ve geleceğin mobil – masaüstü cihazlarına güç verecek işlemcileri üreten Qualcomm, Intel markaları da fuarda standı olacak markalar arasında yer alıyor.

CES 2017 Fuarında Hangi Ürünler Tanıtılacak?

Bu konu ise teknoloji severlerin en çok ilgi duyduğu soru. Markaların yeni teknolojiler ile geliştirdiği ve ilk kez tanıtılacağı fuar ile ilgili henüz net sızmalar mevcut değil. Ancak elde edilen bilgilere göre Sony markasının OLED TV’yi fuarda tanıtacağı belirtiliyor.

Akıllı telefon üreticilerinin ise tanıtımlarında daha çok su geçirmeyen özelliklere sahip 4K cihazlarını sunacakları belirtiliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir