Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. iOS 11 Güncellemesi İle iPhone’lar Sil Baştan Değişebilir

iOS 11 Güncellemesi İle iPhone’lar Sil Baştan Değişebilir

admin admin -

Son zamanlarda oldukça merak edilen bir güncelleme ile karşımıza çıkması beklene iOS 11’de şimdiden konuşulan özelikler arasında ekran görüntüsü alma seçiminde karşı tarafa gidecek olan bildirim gelip gelmeyeceği konuşuluyor.

Snapchat uygulamasında hali hazırda bulunan ekran görüntüsü alırken karşı tarafa giden bildirimin İOS 11 işletim sistemini kullanacak olan müşterilerinde de karşımıza çıkması bekleniyor. iPhone kullanıcıların en çok tercih ettiği mesaj programı olan iMessage üzerinde de bu özelliği aktif etmek için çalışmalarına devam eden Apple’in bu özelliği getirecek olması kullanıcıları tedirgin etmek için yeterli bir sebep olacak gibi duruyor.

İOS 11 güncellemesinde şimdiden en çok merak edilen güncellemelerin başında gelen bu uygulamanın resmi olarak duyurusu yapılmamasına rağmen kullanıcıların bu haberden sonra tepkileri çığ gibi büyümeye devam ediyor. Apple kullanıcılarının memnun olmayacağı bir uygulama olacak olan ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa gidecek olan bu bildirim güncelleme ile gelecek olmasından sonra kullanıcıların birçoğunun Apple kullanmak vazgeçeceğini açıklaması bakalım firmanın bu konuda nasıl adım atacağını bizlere gösterecek. Haziran ayında gelecek olan bu uygulamadan sonra iOS 11’de başka ne gibi güncellemeler gelecek merak konusu olmaya başladı bile.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir