Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. iPhone 8 Önümüzdeki Yıl Satış Rekorları Kıracak

iPhone 8 Önümüzdeki Yıl Satış Rekorları Kıracak

admin admin -

iPhone7’den sonra Apple’ın satışa çıkarmaya hazırlandığı iPhone 8’in 2017’de 3 farklı modelle geleceği söyleniliyor. iPhone 8’in önümüzdeki yıl satış rekorları kıracağı tahmin ediliyor.

iPhone’un onuncu yaşını kutlayacağı 2017 yılında Apple yeni modeli iPhone 8 ile bütün dikkatleri üzerine çekecekmiş gibi görünüyor. KGI Securities, önnümüzdeki yıl 3 farklı iPhone modeli ile karşılaşacağımızı ifade etti. Bu modellerin büyük bir tasarım değişikliği ile iPhone 8’in yanı sıra 4.7 inç iPhone 7 ve 5.5 inç iPhone 7 Plus’un güncellenmiş halleri olarak karşımıza çıkacağı da ifade edilmekte. iPhone 8 için beklenen satış rakamı 120-150 milyon arasında bir rakam olarak belirlendi. iPhone 8’in geçtiğimiz yıllarda iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile kırılan rekorun üstüne çıkabileceği söyleniyor. 2014 yılının aynı döneminde iPhone 6 serisi modelleri 110-120 milyonluk bir satış rakamı elde etmişti. Üst seviye OLED ekranlı iPhone modelinin, özellikle müşterilerini cezbedeceği ve 4.7 inç iPhone modelinin kablosuz şarj ve cam kasa gibi detayları ile giriş seviyesi akıllı telefon pazarında yer alacağı düşünülüyor. KGI Securities gelecek yıl satışa sunulacak tüm iPhone modellerinde kablosuz sarj özelliğinin olduğunu öngörüyor. S serisi iPhone’lar gibi olacağı düşünülen iki modelin iPhone 7 ile benzer bir tasarıma sahip olacağı ancak alüminyum kasa yerine cam kasa kullanılacağı yönünde iddialar var.

Öte yandan iPhone 8’in neredeyse çerçevesiz olacak kavisli büyük OLED ekrana sahip olacağı ve radikal yeni bir tasarımla geleceği öngörülüyor.p

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir