Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. iPhone’unu Banyoda Şarj Ederken Öldü!

iPhone’unu Banyoda Şarj Ederken Öldü!

admin admin -

Günümüzde artık insanlar akıllı telefonlar olmadan vakit geçiremiyorlar. Gün içerisinde kullanıcıların yanından ayırmadığı akıllı telefonlar bazen kullanıcıların hayatlarıma mal olabiliyor. İngiltere’de yaşayan 32 yaşındaki Richard Bull, bir yandan banyo yaparken bir yandan da şarja takılı olan telefonuna bakmak isterken elektrik akımına kapıldı ve can verdi. 

İngiltere’de meydana gelen bu olay Bull’un banyo yaptığı esnada uzatma kablosuna telefonunu takması ve sonrasında telefonun da suya hafif bir şekilde temas etmesiyle yaşandı. Akıma kapılan Bull’un vücudunda ciddi yanıklar meydana geldi. 

Olayın yaşanmasından sonra Bull’un eşi olan Tanya ağıt bir şekilde yaralanmış olan eşini görünce acil servisi aradı ancak ekipler gelmeden eşinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Yetkililer bu olayın yaşanmasının ardından; “Normalde mobil cihazlar bu denli zararları olan cihazlar değildir. Ancak banyo gibi ortamlarda bu cihazlar bir saç kurutma cihazı kadar tehlikeli olma durumu bulunuyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir