Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. OnePlus’ın Yeni Amiral Gemisi OnePlus 5’in Özellikleri Belli Oldu!

OnePlus’ın Yeni Amiral Gemisi OnePlus 5’in Özellikleri Belli Oldu!

admin admin -

OnePlus firmasının merakla beklenen yeni akıllı telefonu OnePlus 5’in özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı. İşte merakla beklenen OnePlus 5 ile ilgili son detaylar.

OnePlus firmasının amiral gemi katili olarak sunduğu modelleri pek çok kullanıcı tarafından büyük bir beğeniyle kullanılan modelleri diğer firmaların amiral gemi modellerinden farklı olarak daha ucuz bir fiyat etiketine sahip olmasıydı. 

OnePlus firmasının bir önceli amiral gemi modeli olan OnePlus 3 sahip olduğu tasarımla kullanıcılar tarafından beğenilmezken OnePlus yeni modeli olan OnePlus 5 modelinin özellikleri ve tasarımı belli oldu. 

Gelen son bilgilere göre OnePlus 5 Qualcomm’un son işlemcisi olan ve 10 NM teknolojisiyle üretilen Snapdragon 835 işlemciden güç alacak. Samsung tarafından üretilen ve Galaxy S8 ile Galaxy S8 Plus modellerine de güç veren Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisi görünüşe göre OnePlus 5’de güç verecek. 

6 GB RAM ile ve tercihe göre 64 GB ya da 128 GB dahili depolama alanıyla sunulacak olan OnePlus 5, 5.5 inç büyüklüğünde Full HD bir ekran sunacak

oneplus-5

Son model akıllı telefonlarda olduğu gibi OnePlus 5 modeli de çift kamera sunacak ancak OnePlus’un bu kamerasının kaç megapiksel olacağı ise belli değil. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir