Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

admin admin -

Swarm değişik uygulamaları ile kullanımı rağbet gören bir sosyal medya sitesidir. Yedi yetmişe herkesin Kullandığı bir uygulama olan Swarm, yer bildirimi yapılarak kullanılan bir uygulamadır. Yer bildirimleri ile en yakındaki arkadaşınızla tanışabilirsiniz, mekânlara göz atabilirsiniz ve tavsiyelerde bulunmak için yorum yapabilirsiniz. Swarm chek- in yapmaya olanak tanımakla beraber arkadaşlar da edinebilirsiniz. Hatta swarm sosyal hesap uygulamasını edindikten sonra Check-in yaparak birçok para kazanabilirsiniz. Sanal ortamda ve swarm uygulamasında kullanılan bu paracıklarla ise çeşitli emojiler satın alıp swarmda yaptığınız check-inlerinizde kullanabilirsiniz.

 

Nasıl kullanılır swarm uygulaması?

Uygulamayı play storedan indirip cep telefonunuzda da kullanabilirsiniz. Uygulamaya üye olmak için mail adresiniz ve ya facebook hesabınız ile yapabileceğiniz gibi Foursquare hesabınız ile de yapabilirsiniz. Önceden hesabınız var ise kolaylıkla giriş yapıp swarm sosyal site uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Peki, Swarm hesap silme nasıl yapılır?

Swarm diğer sosyal siteler gibi kolayca silinmezler. Bu uygulamayı silebilmek için web sitesinden aratarak verilen linki tıklamanız gerekmektedir. Bunun için Google ve ya diğer arama motorlarından swarm hesap silme nasıl yapılır? Diyerek aratıp herhangi bir siteye giriş yapmanız gerekmektedir. Uygulamadaki hesabınızı silmek için daha sonra yapmanız gereken bir adım kalıyor. Bu adım ise sadece ve sadece aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayıp yönlendiren sayfadaki istenilen gerekleri yerine getirmek.

 

https://tr.foursquare.com/login?continue=%2Fdelete_me linkine tılayarak silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir