Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 1 Temmuz Tarihi İtibariyle Until Dawn Bedava Olacak

1 Temmuz Tarihi İtibariyle Until Dawn Bedava Olacak

admin admin -

Sony şirketi her ayın başında olduğu gibi bir tane tanıtım videosu yayımlayıp, Temmuz ayı içerisinde PlayStation Plus üyeleri için ücretsiz bir şekilde dağıtılacak oyunlarını resmi bir şekilde duyurdu.

Sony şirketi her ayın son günlerinde veyahut yeni ayın ilk günleri içerisinde özel bir video yayımlayıp PlayStation Plus platformu içinde ücretsiz bir şekilde dağıtılacak oyunlarını da tanıtmaya ara vermeden devam ediyor.

Sony şirketinin  yapmış olduğu özel bir açıklamaya göre ise PlayStation 4 platformunda Until Dawn ile birlikte Game of Thrones: A Telltale Games Series, Mr. Robot, Don’t Die ve de That’s You ismine sahip olan yapımlar, PlayStation Plus üyeleri için Temmuz ayı içerisinde ücretsiz bir şekilde dağıtılmaya başlanacak.

PlayStation 3 kullanmakta olanları da hiç bir şekilde ihmal etmemiş olan firma; Tokyo Jungle ile birlikte Darkstalkers ve de  Resurrection ismine sahip oyunları ücretsiz bir şekilde sunma konusunda hazırlıklarını yapıyor.

Yapılmış olan özel bir habere göre bunların dışında da geriye PS Vita isimli platformu kalmakta ve de Don’t Die ile birlikte Mr. Robot ve Element4l oyunlarını deneme ile ilgili şans bu platformda yer alan kullanıcılarına ücretsiz bir duruma gelmiş oluyor. Sony şirketi Plus üyeleri için yenilikler yapmaya da hiç bir şekilde ara vermeden devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir