Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 2024 VW ID

2024 VW ID

admin admin -

Volkswagen, ilk elektrikli minibüs modeli olan ID Buzz tanıtımı için hazırlıklara devam ediyor. VW Transporter T1 modeline benzerliği ile dikkat çeken ID Buzz modelinin fotoğrafları ortaya çıktı.

İlk olarak 2017’de gerçekleştirilen Detroit Auto Show etkinliğinde karşımıza çıkan VW ID Buzz, iki farklı versiyon ile kullanıcılara sunulacak. Geçtiğimiz yıl test fotoğrafları ortaya çıkan VW ID Buzz, otomobil tutkunlarının beğenisini kazanmayı başardı.

9 Mart’ta piyasaya sürüleceği belirtilen model, Avrupa ve Amerika pazarında satışa sunulacak. Diğer elektrikli araçların aksine geleneksel ögeler ile donatılacağı tahmin edilen iç tasarım, bazı kullanıcılar tarafından eleştirildi.

VW ID Talk adlı forumda paylaşılan görseller, gösterge paneli ve bilgi-eğlence sistemi başta olmak üzere birçok ögeyi barındırıyor. Beyaz ve bakır rengi koltuklar, turuncu kapı içi ile uyumlu şekilde tasarlanmış. Aracın arka kısmında da turuncu kapı içi detayları mevcut.

Eski model VW minibüsleri andıran ögeleri arka katlanabilir koltuklar takip ediyor. Yeni modelde pil hücrelerinin bagaj kısmında olacağı tahmin ediliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir