Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 27 liradan 40 liraya Dolar kuru biranda yükselecek! Önemli tarih belli oldu

27 liradan 40 liraya Dolar kuru biranda yükselecek! Önemli tarih belli oldu

admin admin -

Tahminleri ile ilgiyi üstüne çeken o isim gene dolar kuru hakkındaki tahminlerini sevenleri ile paylaştı. İnsanlar uykudan kalkınca artık dolar kuruna bakmayı bir gelenek haline getirdi. Dolar kuru her sabah farklı rakamlarla ekranlara gelirken hiçbir şekilde düşüş yapamazken Selçuk Geçer bu kez yabancı bankalardan gelen bilgiler doğrultusunda verdiği tahminleri ile gündeme geldi. Seçimlerden sonra aniden yükselen doların bu sene daha da yükseleceği söyleniyor.

Sene sonunda dolar fırlayacak

Güzel tahminleri ile bilinen Geçer, konu ile ilgili şu ifadelerine yer verdi; “bu tahminler kesinlikle benim değil.  Dünyanın en büyük bankası olan Deutsche Bank sene sonu dolar tahminleri…

Deutsche Banka’ sının beklentisi sene sonunda 27 liraydı fakat o rakamları bugünden itibaren revize etmek zorunda kaldılar” dedi.

“Deutsche Bank’ın Sene sonu tahmini

Banka neden doları düşük miktarlara değil de yüksek miktarlara doğru revize etti?

Enflasyon düşmeyeceğini artık duymayan kalmadı da ondan…

Ülkemizde enflasyon yabancı finans kuruluşlarına ve Deutsche Bank’a göre yükselmeye devam edecek. Bunda dolayı da kur hedefleri de yukarı revize edilmektedir.

Şunları da eklemeden geçmeyeyim bana göre yaptıkları tahmin gayet iyi. Günümüzde TÜİK enflasyonu ile bile dolar 40 TL üstüne çoktan çıkmış durumda. Hala yükselmeye devam eden dolar muhtemelen 45 liraya kadar çıkacak” dedi.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir