Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 30 dakikada tam şarj

30 dakikada tam şarj

admin admin -

Birçok marka gibi Tata da yeni nesil elektrikli araçlar için ar-ge faaliyetlerini başlattı. Bugün, 30 dakikada tam şarj imkanı sunan Tata AVINYA konsept modelinin lansmanı gerçekleştirildi.

AVINYA konsept modeli, geleneksel araçların aksine araç içi genişlik ve hareket alanı konusunda oldukça iddialı. Yapay zeka destekli araç yazılımı, basit ve sakinleştirici kullanım deneyimi sunacak.

Tata Passenger Electric Mobility (TPEM), AVINYA konsept modelini geliştirirken bir katamarandan ilham aldıklarını açıkladı. Hatchback olarak tasarlanan modelde SUV ve MPV gibi segmentlerin özellikleri de bulunuyor. TPEM, geliştirdikleri modeli SUV araçlar gibi çok yönlü hale getirdiklerinin altını çizdi.

Gelecekteki bir trendi öngören şirket, daha az ekran başında kalmanın ileride önemli olduğunu varsayarak aracı tasarladı. AVINYA konsept modeli, otomobilin içindeki dikkat dağıtıcı unsurları engellemek ve stressiz bir ortam yaratmak için ekransız hale getirildi.

TPEM, yeni modelini 2025 yılında otomobil tutkunlarıyla buluşturacaklarını açıkladı. Nihai modelin konsept tasarıma benzeyip benzemeyeceği henüz bilinmiyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir