Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. ABD yaptırımlarının gölgesinde faaliyetlerini sürdüren ZTE, 18 GB RAM’li Axon 30 Ultra Aerospace Edition modelini tanıttı.

ABD yaptırımlarının gölgesinde faaliyetlerini sürdüren ZTE, 18 GB RAM’li Axon 30 Ultra Aerospace Edition modelini tanıttı.

admin admin -

Huawei gibi ABD yaptırımlarının gölgesinde faaliyetlerine devam eden şirketlerden biri de ZTE. Çinli üretici, geçtiğimiz aylarda ekran altı kamera teknolojisini kullanan Axon 30 ve Ultra modelleri ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

Şirket, son dönemde serinin Ultra modelinin bellek tarafında üst düzey özelliklere sahip yeni bir versiyonunu tanıtacağı iddiaları ile gündemdeydi. Kısa süre önce bu söylentiler doğru çıktı ve ZTE Axon 30 Ultra Aerospace Edition vitrine çıktı.

ZTE Axon 30 Ultra Aerospace Edition, 6.67 inç FHD+ çözünürlüklü AMOLED panele sahip. Aynı zamanda panelde 144 Hz tazeleme hızı ve HDR 10+ desteği bulunuyor.

Cihaz, isminden de anlaşılacağı üzere uzay temasını benimsemiş. ZTE, bu temanın tercih edilmesindeki asıl amacın uzay keşif ruhuna ve Çinli astronotlara övgü olduğunu belirtirken, siyah ve gri karışımı bir renk karşımıza çıkıyor. Öte yandan kutu içeriğinde karbon fiberden yapılan kılıf gibi bazı sürprizler mevcut.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir