Adisyon Programı Nedir?

Adisyon Programı Nedir?
Adisyon Programı Nedir? hande erol

Adisyon Programı Nedir?

 

 

Adisyon programı, işletmeleri kaliteli bir yönetim ve sistemli bir çalışma ile buluşturan yazılım ve donanımlardır. Tüm işletme süreçleri kontrol altında tutulur ve otomatikleşir. Manuel olarak yapılan, hataya müsait ve fazla vakit alan işlemler yerini otomatik ve pratik işlemlere bırakır. Bu sayede, gerek sistemsel gerek ise personel kaynaklı hatalar önlenir. Adisyon programlarını yaygın olarak tercih eden işletmeler arasında restoran, cafe, kahve dükkanı, pastane ve barlar yer alır.

 

İnternete bağlanabilen tüm akıllı cihazlar ile çalışabilmesi oldukça kolaylık sağlar. El terminalleri ile uyumludur, aynı zamanda barkod okuyucu ile satış yapılmasına olanak sunar. Tek sistem üzerinden tüm faaliyetleri kontrol edebilmek hem personel hem de yöneticilerin iş yükünü azaltır.

 

Konuk ağırlama sektörü tarafından çoğunlukla tercih edilen adisyon programı, bu işletmeler için olmazsa olmaz bir teknolojik çözüm haline gelmiştir. Günden güne artan rekabet sonucunda işletmeler, daha kaliteli hizmete ve müşteri deneyimine odaklanmıştır. Adisyon programı içerisinde gelişmiş raporlama, stok ve maliyet yönetimi, paket servis, QR Menü, rezervasyon sistemi gibi modüller barındırır. Mobil raporlama ile satışlara, ödemelere ve ürünlerin raporlarına detaylı analizlere her zaman, her yerden erişim sağlanabilir. İşletmenin mevcut durumu hakkında fikir sahibi olunması ve geleceğe yönelik kararların alınmasında etkilidir.

 

İşletmelerin adisyon programı seçerken dikkat etmeleri gereken bazı özellikler bulunur. İlk olarak satış sonrası destekten söz edilebilir. Sistemde meydana gelebilecek herhangi bir teknik arızada hemen iletişime geçilebilecek, gerek masaüstünden gerek ise fiziksel olarak işletmeden çözüm sağlayabilecek bir servis noktası olan firma tercih edilmelidir. İkinci olarak donanım desteğinden bahsedilebilir. Kullanılan adisyon programının işletmenin ihtiyaçlarını karşılayabiliyor olması önemlidir. Bir adisyon programı satın almadan önce demo isteyip inceleyerek işletmenin ihtiyaçları ile ne kadar uygun olduğuna bakılmalıdır. Son olarak kullanıcı dostu bir arayüze sahip olması ve personelin de kolaylıkla kullanabilmesi söylenebilir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor