Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Akıllı Telefonlara Özel Cep Bulunduran Kot Pantolon Üretildi

Akıllı Telefonlara Özel Cep Bulunduran Kot Pantolon Üretildi

admin admin -

Akıllı telefonlar sonunda giysilerimizi de şekillendirmeyi başardı. Kot pantolon üretici markalarından birisi olan Muji Jeans, yeni ürettiği kot pantolonlarından birisine akıllı telefonlara özel bir cep bölümü oluşturmuş. Bel hizasına yakın bir konumda yer alan ilgili bölüm, normal pantolon cebinin biraz üstünde yer almakta.

Oldukça kullanışlı bir görünüme sahip olan ilgili bölme, pantolonun tasarımında da herhangi bir olumsuz görünüme neden olmamış. Ayrıca ilgili bölüme cep telefonu koymak farklı bir stile de yol açmış ki bu da oldukça hoş görünüm sağlamış. Muji Jeans’a göre üretimini gerçekleştirdikleri bu akıllı telefon cebi olan pantolonun birçok kot pantolon üreticisinin dikkatini çekecek ve bu tür üretimler hızlı bir şekilde yaygınlaşacak.

Peki bu cebin normal cepten farkı nedir diye soracak olursak alınacak cevap; Normal ceplere telefon konulduğunda oturmak ve tam anlamıyla rahat hareket edebilmek bir şekilde kısıtlanacak. Muji Jeans’ın oluşturduğu bu bölüm ise oldukça kullanışlı ve hem hareket alanını kısıtlamıyor, hem de otururken rahatsızlık vermiyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir