Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Amiral gemisi OnePlus 10 Ultra

Amiral gemisi OnePlus 10 Ultra

admin admin -

Huawei’nin 2019 yılında ABD tarafından kara listeye alınması ve sektördeki ağırlığını kaybetmesinin ardından sahneye çıkan üreticilerden biri de OnePlus oldu. Şirket, amiral gemisi katili olarak lanse edilen modelleri ile sektörde boy gösterirken, diğer taraftan ürün ürün yelpazesini genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

İlerleyen dönemlerde tanıtılması beklenen OnePlus 10 Ultra’nın konsept tasarımı  Concept Creator ve LetsGoDigital tarafından ortaya çıkarıldı. Peki akıllı telefon, tasarım tarafında kullanıcılara neler sunacak?

Öncelikle söz konusu konsept tasarımının şirketin daha önce aldığı patentlerdeki çizimler ve cihazla ilgili ortaya atılan iddialar eşliğinde hazırlandığını belirtelim. Zira telefon, bambaşka bir tasarımla da kullanıcıların karşısına çıkabilir. 

OnePlus 10 Ultra, sol üst köşeye selfie kamerasının konumlandırıldığı yüksek ekran gövde oranına sahip bir panelle gelecek. Arka tarafta ise OnePlus 10 Pro’ya benzer şekilde dikdörtgen kamera kurulumuna sahip olacak. Öte yandan cihaz, 5x zoom yapabilecek. 

Bu söylentilerin doğru çıkması halinde OnePlus 10 Ultra’nın önümüzdeki aylarda tanıtılacak Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+’dan güç alacağının söyleyebiliriz. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir