Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Anahtar Teslim Web Sitesi Kampanyaları

Anahtar Teslim Web Sitesi Kampanyaları

admin admin -

 

Bir internet sitesinde ilk göze çarpan detay web tasarımıdır. Kullanıcılar sitenize girdiği zaman sıkılmadan yorulmadan gezebilmelidir. Bunun için en çok dikkat edilen husus tasarımsal çalışmalar olmalıdır. Yapılan web tasarımında incelemeniz gereken temel detaylar yer almaktadır:

• Kullanıcı ara yüzü, araması yapılan bilgiye yüksek hızla ulaşılmasını sağlar.

• Estetik görünüm, işletmenizi sektördeki diğer firmalardan sizin sıyrılmanızı ve kullanıcılara farklılık sunar.

• Hız ve yüksek performans sayesinde ziyaretçiler web sayfasında yüklemeler hızla olur ve ziyaretçiler sayfanızda sıkılmadan gezebilirler.

• Mobil uyumlu olması günümüzde herkesin aramalarını cep telefonundan yapması sebebiyle olmazsa olmazdır.

Tüm bu tasarımsal çalışmaların yanında WhiteSEO Bilişim yeni kampanyalarını görmenizi tavsiye ederiz. Uzman ekibi ve profesyonel çalışmalarıyla adını sıkça gündemde tutan web tasarım ajansı, web tasarımı yaptıran müşterilerinden domain ve hosting ücreti almıyor ve 1 yıllık ücretsiz teknik destek sağlıyor.

Web Tasarım Fiyatları

İş dünyasındaki yüzünüzün tüm dünyaya açılan kapısı internet sitenizdir. Gelişen dünya düzeninde pek çok sektörün online ticaretler yapmaya başlamasıyla internet sitesi yapımı hizmeti popüler olmaya başladı. Bu hizmeti veren pek çok firma kalitesiz işleri ile müşterilerinin işletmesine zarar vermektedir. WhiteSEO ise prensip olarak müşteri memnuniyetini esas almaktadır. Bunu yaparken ekonomik web tasarım fiyatları sayesinde herkesin iyi hizmet almasını hedeflemektedir. Piyasada çok ucuz gibi gözüken ancak yaptıkları tasarımlarla işletmelere daha çok zarar veren firmalardan farklı olarak WhiteSEO 1yıllık teknik desteği ücretsiz vererek garanti sunmaktadır.

Aklınızda bir web sitesi yapımı hizmeti almak var ise gerekli araştırmaları yaptıktan sonra WhiteSEO Bilişim’in en iyi hizmeti en uygun fiyata yaptığını göreceksiniz. Unutulmamalıdır ki çok ucuza alınan bir hizmetin yararından çok işletmenizin kimliğine zararı olacaktır.

Web Tasarım Örnekleri

Çok geniş alanlarda verilen hizmet sizin için estetik görünüm, hızlı sayfa yüklemesi, şık ve sade tasarımları ile işletmenizin büyümesine yardımcı oluyor. Bir müşteri sayfanıza girdiği zaman sıkılmadan gezebilir ve böylelikle istediği her şeyi kolaylıkla bulabilir. WhiteSEO’nun hizmet verdiği birçok alan arasından örnek vermek gerekirse başlıca bunlar:

• Avukat Web Sitesi Örnekleri

• Araç Kiralama Web Sitesi Örnekleri

• Bilişim Firması Web Sitesi Örnekleri

• Emlak Web Sitesi Örnekleri

• E-Ticaret Web Sitesi Örnekleri

• İnşaat Firması Web Sitesi Örnekleri

• Mimarlık Mühendislik Web Sitesi Örnekleri

Bu başlıktakilerin dışında aklınıza gelebilecek her alanda hizmet vermektedir. Sizin iş dalınızda bunlardan biri olsun ya da olmasın www.whiteseobilisim.com web adresini ziyaret ederek daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Profesyonel Web Tasarımcılar

Web sitesi kurulumu yapılırken sadece görüntüsü ve tasarım çalışmalarının yanında SEO uyumlu düzenlemeler yapılması çok önemlidir. Bu nedenle profesyonel web tasarım firması seçmek işinizin bugünü ve geleceğini düşünmek demektir. Bizler kadromuzdaki alanında uzman web tasarımcı arkadaşlarımızla sitenizin SEO uyumunu sağlarken aynı zamanda grafik tasarım ve mobil uyumluluk ile sitenizin daha responsive görünümde olmasını sağlamaktayız. Site hızınızın en iyi seviyede olması müşterilerinizin site içerisinde bunalmadan hareket etmesi açısından çok önemlidir. Bu nedenle yazılımcılarımızla beraber HTML ve CSS kodlarının tamamını büyük bir titizlikle yazarak sitenizin canlılığını ve hızını artırmaktayız.

Bir siteyi diğerlerinden ayrıştıran pek çok husus bulunmaktadır. Sizde en iyi web tasarım sitelerini incelediğinizde profesyonel tasarımcılar tarafından yapıldığını göreceksiniz. Bir sitenin en iyi olması için WhiteSEO belli başlıklara ayrı bir önem verir, bunlar:

• Kullanıcı Odaklı: İnternet sitesinin içerikleri boğucu olmayıp kullanıcıların ihtiyaçlarını giderecek ve aradığını rahat bulunacak şekilde düzenlenmesi gerekmektedir.

• Estetik Görünüm: Web sayfasının görselliği, ilk bakışta dikkat çekici ve güven verici olması sitenin kullanımını artırarak sizin işletmenizin değerini artırır.

• Sosyal Medya İle Uyum: Çağımızın en büyük platformlarından olan sosyal medya ile web sitesinin uyum içinde paylaşımlar yapılması bu medyalardan sayfanıza daha çok müşteri çekecektir.

• Güvenlik: İnsanların en çok dikkat ettiği husus olan bilgilerinin güvende kalması ancak uzman web sitesi yapan firmalar tarafından sağlanabilir. Güvenliği olmayan bir sayfa sadece size zarar verir.

• Ulaşılabilirlik: Her zaman ilkler öncelik gördüğünden bizlerden alacağınız SEO hizmetiyle siteniz ilk sıralarda olarak ulaşılabilirlik kazanır.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir