Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Android Pay Çok Hızlı Bir Şekilde Büyüyor

Android Pay Çok Hızlı Bir Şekilde Büyüyor

admin admin -

Android Pay hiç bir şekilde hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Rakiplerine fazlası ile fark atmayı başaran Android Pay ile ilgili bugün çok önemli detaylarda gün yüzüne çıkmış oldu. 

En son açıklanmış olan özel bilgilere göre ise Android Pay’in Amerika Birleşik Devletleri’nde desteklemiş olduğu banka ve  de kuruluşlara 60 tane isim daha eklenmiş oldu. Bu isimlerin arasında ise Alabama Credit Union ile birlikte Bank of Sullivan ve de Equity Bank gibi çok büyük isimler de yerlerini alıyor.

Bu gelişmelerin hemen sonrasında ise Google şirketine ait olan Android Pay’i farklı ülkelerde de hizmete sokacak olduğu düşünülmeye başladı. Geçtiğimiz günler içerisinde yeni  bazı ülkelerde de hizmet vermeye başlamış olan Android Pay’in bizim ülkemizde  tam olarak ne zaman kullanılabilir durumda olacağı ise halen kesin bir şekilde bilinmiyor.

Android Pay uygulamasını kullanabilmekte olan ülkelerde ise bu sistemin kullanılması fazlası ile kolay. Tek yapılması gerekli şey ise NFC desteği bulunan bir tane akıllı telefon sahibi olmak.

Eğer bu özelliğe sahip olan bir akıllı telefonunuz var ise NFC özelliğini hemen aktif ederek Android Pay uygulamasını indirip yurt dışındayken bu  çok büyük rahatlıktan yararlanabilmenizde tamamen mümkün. Google gerçekleştirmiş olduğu bu yeni gelişme ile birlikte uygulamayı bekleyen ülkelerde de kafa karışıklığını yaratmış oldu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir