Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Android’in Hafif Sürümü Android GO Tanıtıldı!

Android’in Hafif Sürümü Android GO Tanıtıldı!

admin admin -

Teknoloji devi Google kısa bir süre önce gerçekleştirdiği I / O 2017 etkinliğinde önemli duyurular gerçekleştirdi. Google’ın etkinlikte duyurduğu önemli şeylerden birisi de Android’in hafif sürümü Android GO oldu.

Google dünyanın en çok kullanılan mobil işletim sistemini daha iyi hale getirmek adına önemli çalışmalarda bulunuyor. Android’in özellikle son zamanlarda giriş seviyesi modellerde yaygınlaşmaya başlamasıyla birlikte Google Android işletim sisteminin daha hafif bir hali olan Android GO’yu tanıttı.

Google’ın yeni Android GO platformu giriş seviyesi akıllı telefonları hedef alıyor. Kullanıcıların düşük seviyelere sahip akıllı telefonlarından yüksek performans sunmak isteyen Google, Android GO ile birlikte akıllı telefonları Android O’ya daha uyumlu hale getirecek.

1 GB RAM’den daha az modeller için en iyi optimizasyonu Android GO ile sunacak olan Google kullanıcıların RAM ve veri tüketimini sınırlandırmak adına önemli yenilikler sunacak.

Her alanda veri ve alan tasarrufunu Android GO ile birlikte kullanıcılara sunacak olan Google ayrıca Android GO ile birlikte gelecek olan uygulamalarla kullanıcıların ekstra performans almalarını sağlayacak.

Google’ın 2018 yılında sunmayı planladığı Android GO işletim sistemiyle birlikte 2018 yılı içinde Android GO işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonların sayısının artması bekleniyor.

Google’ın Android GO platformuna kullanıcıların nasıl ilgi göstereceği ise merak konusu. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir