Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Angry Birds Serisinin Yapımcısı Rovio, Battle Bay Oyununu Duyurdu

Angry Birds Serisinin Yapımcısı Rovio, Battle Bay Oyununu Duyurdu

admin admin -

Angry Birds serisinin yapımcı firması olan Rovio, bugünlerde çok farklı ve ilgi çekici bir oyununu piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Mobil oyunlarda farklılık yaşatmak isteyen Rovio, Battle Bay oyunu ile mobil kullanıcılarının tutkunu olmak için çabalayacak.

Gerçek zamanlı olarak oynanabilecek olan Battle Bay oyunu ile online olarak karşınızdaki oyuncuların gemileri ile kıyasıya savaşacak ve onların gemilerini devasa denizlerde batırmak amacını güdeceksiniz. Seçimini yaptığınız savaş gemisini ideal silahlarla donattıktan sonra sistemde kendinize bir rakip bulacak ve gerçek zamanlı olarak bu rakiple savaşacaksınız. Oyunun bir diğer iyi özelliği ise beşerli gruplar halinde savaş yapabilme imkanına sahip olmanız olarak görülüyor.

Battle Bay oyununda seçebileceğiniz onlarca gemi ve bu gemileri donatacağınız birçok mühimmat, silah bulunmakta. Dev karşılaşmalar için toplar, ağır silahlar gibi birçok seçenek ellerinizin altında olacak.

Gerçek zamanlı olduğu için en çok aranılan özelliklerden birisi de oyun içinde online olan arkadaşlarınızla sohbet yapabilme olanağına sahip olacağınız da oyun yapımcısı Rovio tarafından kullanıcılara vaad edilmekte. Ücretsiz olarak sunulması beklenen oyunun içeriğinde bazı reklamlara yer verilebileceği düşünülüyor. Bunun yanında uygulama içi satın alım özelliği ile geminizi rakiplerinizden birkaç kademe daha güçlendirebilme imkanına sahip olabileceksiniz.

Battle Bay oyunu iOS ve Android platformuna 4 Mayıs tarihi ile giriş yapacak ve kullanıcılar tarafından indirilebilir hale gelecek.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir