Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ankara Botoks ile Daha Genç Bir Cilde Erişin

Ankara Botoks ile Daha Genç Bir Cilde Erişin

admin admin -

 

 

İnsan vücudu ilerleyen zaman ile beraber zamanın ortaya çıkartmakta olduğu etkiler ile karşı karşıya kalmaya başlar. Çünkü ilk dönemlerde cildin canlı ve diri bir yapıya sahip olmasını sağlayan maddeler ilerleyen zaman ile beraber azalmaya başlamaktadır. Böyle olunca da ciltte gözle görülür değişimlerin kendini göstermesi son derece olağandır. Kimileri ortaya çıkan bu durumun çok fazla büyütülecek bir şey olmadığını düşünebiliyorken kimileri ise bu durumun en iyi şekilde ortadan kaldırılması adına araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Botoks Ankara uygulamaları ise bundan dolayı ortaya çıktığı ilk günden bu yana pek çok kişi tarafından öncelikli olarak araştırılan konular arasında kendine yer bulmayı da başarıyor.

 

 

 

Botoks Neden Tercih Ediliyor?

 

Kozmetik sektöründe kullanılmaya başlandığı günden günümüze kadar geçen süre içerisinde Botoks Ankara uygulamaları yurtdışında olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ciddi bir kitleyi kendine çekmeyi başarmıştır. Bundan dolayı da konu ile alakalı yapılan araştırmalar her geçen gün gözle görülür şekilde artmaya devam etmektedir. İnsanların özellikle de yüzlerinin yaşlanma belirtileri ile karşı karşıya kalmasındaki en büyük etkenlerin başında şüphesiz ki mimik kaslarının aşırı oranda kullanılması gelmektedir. Çünkü bu kasların yüksek oranda kullanılmaya başlanması ile beraber üzerinde yer alan deride kırışıklıklar oluşmaya başlayacaktır. Botoks işlemi ise kasların aşırı oranda kullanılması sonrasında meydana gelen çizgilerin hafifletilmesini ya da azaltılmasını hedeflemektedir.

 

Yapılmakta olan botoks Ankara işlemi için Clostridium botulinum’dan elden edilmiş olan bir ilaç olarak tanımlanmaktadır. Uygulama için hazırlanılan ilaç direkt kasın içerisine enjekte edilmektedir. Bu sayede de enjekte edilmiş olduğu bölgede bulunan kasların sinirler tarafından uyarılması işlemi geçici olarak engellenir ve böylelikle de aşırı kasılmaların azaltılması sağlanır. Kasların hareketlerinin azaltılması demek, üzerinde yer alan cildin kırışmasının engellenmesi ve aynı zamanda derinin gerginliğini kazanması anlamına da gelmektedir. Botoks işlemi yüzün üst kısmında yer alan mimik çizgileri başta olmak üzere kaşların arası, alın ve burun kökü, göz kenarı gibi yerlere oldukça sık şekilde uygulanmaktadır.

 

 

 

Pek çok kişi botoks Ankara işlemlerini yaptırmak istiyor fakat yüzünün sahip olduğu doğal yapısının bozulacağı düşüncesinden korktuğu için bu işlemi yaptıramıyor. Lakin günümüzün gelişen teknolojisi ile beraber artık uygun dozların yüzdeki doğru yerlere uygulanması ile beraber tahmin edilenden çok daha olumlu sonuçların ortaya çıkması sağlanmış olmaktadır. Herhangi bir yan etki durumunun söz konusu olmaması ise işlemi yapacak olan kişiler ile alakalı bir durumdur. Çünkü pek çok konuda olduğu gibi botoks konusunda da kimi isimler ne yazık ki kullanılması gereken maddeyi daha düşük kalitede alarak işlemleri yapmak istiyorlar. Bu durumun sonucunda da ne yazık ki istenmeyen etkiler ile karşı karşıya kalınabiliyor. Böylesi durumların ortaya çıkmasının engellenmesi adına ise mutlaka alanında deneyimli isimler ile çalışılması gerekmektedir.

 

Uygulamanın herhangi bir sorun olmadan gerçekleştirilebilmesi adına öncelikli olarak botoks Ankara işlemi için www.drbuketyildirim.com gibi bu alanda deneyim sahibi olan isimler ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Daha sonrasında ise yapılacak görüşmeler dahilinde hangi bölgeye ne kadar uygulama yapılacağı konusunda çok daha net bilgilerin ortaya çıkartılması sağlanmış olacaktır. Bölgenin dezenfekte edilmesi ile beraber oldukça ince iğneler kullanılarak kasların içerisine botoks için kullanılan maddenin enjeksiyonu yapılmaktadır. Oldukça kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilecek olan işlemlerin sonrasında üçüncü günün geçmesi ile beraber ise botoksun etkisi görülmeye başlar. 10 ila 14 gün içerisinde ise arzu edilen görüntünün ortaya çıkması sağlanmış olur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir