Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Apple 20 Yıllık Tasarım Kataloğunu Satışa Sundu!

Apple 20 Yıllık Tasarım Kataloğunu Satışa Sundu!

admin admin -

Cupertino merkezli Apple firması tarihinden bugüne tüm ürünlerini toparladığı katalog dergisini yaptığı açıklamayla 200 dolar ücretle ABD’de satışa çıkardığını duyurdu.

Designed by Apple in California adı verilen kitabın Steve Jobs’un anısına adandığı belirtiliyor. Son 20 yıl içinde şirketin tasarlayıp üretimini yaptığı tüm ürünleri bir araya toplayan bu katalog kitap ile birlikte tam 450 Apple imzalı ürün bulunuyor.

Apple‘ın hazırladığı katalogda 1998 yılında tasarlanan iMac modelinden tutun 2015 yılında tasarlanan Apple Pencil ürününe kadar firmanın bütün tasarım yolculuğunu takip edebileceksiniz. Ayrıca Apple tasarım ekibinin bu ürünlerin tasarımını oluştururken hangi metotları kullandığı da kitapta açıkça belirtilmiş.

Apple tarafından yapılan açıklamada bu ürünlerin neden ve nasıl varolduklarının aydınlatılmasını amaçladıklarını ve tasarım öğrencilerine iyi bir kaynak oluşturmayı düşünerek çıkardıklarını belirtti.

[ot-video][/ot-video]

İki Farklı Boyutta Designed by Apple in California Kitabı

Apple, Designed by Apple in California adını verdiği kitabını iki farklı boyutta kullanıcılarına sunacak. Küçük olan kitap 199 dolar, büyük tasarımlı olan ise 299 dolar fiyatıyla ABD merkezli satışa çıkacak. Özellikle tasarımcıların yoğun ilgisini çekeceğini düşündüğümüz bu kitap ABD’den sonra birkaç gün içinde Avustralya, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Kore, Tayvan ve Birleşik Krallık’ta da satışa sunulacak.

Henüz Türkiye’ye gelip gelmeyeceği belli olmayan kitap için ülkemizde ne kadar satış yapabileceği de soru işareti olarak aklımıza takıldı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir