Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Apple Siri’yi Daha Akıllı Hale Getirecek!

Apple Siri’yi Daha Akıllı Hale Getirecek!

admin admin -

Apple’ın 5 Haziran 2017’de düzenleyeceği WWDC 2017 etkinliğinde yeni ürünlerini ve yazılımlarını tanıtacak. Apple’ın yeni etkinliğinde neler tanıtacağı merak edilirken Apple’ın işletim sistemlerinin vazgeçilmezi olan sesli asistan Siri’nin çok daha akıllı bir hal alacağı iddia ediliyor.

Apple WWDC 2017 etkinliğinde işletim sistemlerinin yeni sürümlerini ve diğer teknolojik ürünlerini tanıtacakken sesli asistanı Siri’yi tek başına bir ürün olarak satışa sunmayı planlıyor.

Apple’ın sesli asistanı Siri artık evlerimize girmeye hazırlanırken Apple Siri’yi artık çok daha donanımlı hale getirmek istiyor. Ortaya çıkan bilgilere göre teknoloji devi Apple rakipleri Google ve Amazon’un sesli yazılımlarının Siri karşısında çok güçlü özelliklere sahip olmasının ardından Apple’da Siri’yi daha akıllı hale getiriyor.

Bu anlamda ilk olarak Apple daha çok uygulamaya Siri desteği verecek. Şimdilik hangi uygulamaların Siri desteği alacağı bilinmezken Apple’ın yeni Siri özelliklerini WWDC 2017’de aktarması bekleniyor. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir