Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Apple Şirketinden Dev Gibi Bir Mağaza

Apple Şirketinden Dev Gibi Bir Mağaza

admin admin -

Apple şirketi, Chicago’da açılacak olan yeni mağazası amacı ile hazırlıklarına tam hız ile devam etmekte. Fakat bu mağazayı öteki Apple Store’lardan ayırmakta olan nokta ise tasarımının tıpkı bir MacBook Air’a benziyor  durumda olması.

Apple şirketinin Chicago’da bir zamandan beri devam etmekte olan yeni Apple Store’u da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Yeni yapılan bina tamamlanmaya başladıkça Apple şirketinin nasıl bir tasarım anlayışı benimsemiş olduğu da net bir şekilde belli oldu. Apple şirketinin yeni  yaptırmaya başladığı bu mağazası aynı bir Macbook Air’a benzemekte. 

MacBook Air biçiminde olan çatının en üst kısmında ise Apple şirketine ait olan elma logosu yer almakta. Londra merkezli olan Foster+Partners  şirketinin tarafından tasarlanmış olan bu mağaza ise yaklaşık olarak 1.900 metrekarelik büyük bir alana sahip. Apple Store’un olmaz ise olmazı cam duvarlara sahip bulunan bu yeni mağazanın çatısında yer alan dev MacBook ise karbon fiber bir malzemeden tasarlandığından dolayı fazlası ile hafif durumda.

Apple şirketinin yaptırmakta olduğu bu yeni mağazasının tasarım  ile ilgili detayları halen net bir şekilde bilinmediğinden dolayı bu konu ile alakalı olarak bir şeyler söylemek için daha fazlası ile erken. Ancak Apple şirketi bu mağazasındaki tasarımı ile birlikte rakipleri arasındaki farkını yeniden ortaya koymuş oldu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir