Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Apple Yeni iPad Modelini Tanıttı!

Apple Yeni iPad Modelini Tanıttı!

admin admin -

Amerikalı teknoloji devi Apple uzun süredir ortalıkta dolanan 9.7 inç ekran büyüklüğünde yeni iPad iddialarına sonunda cevap verdi. Apple yeni iPad modelini kendi internet sitesi üzerinden tanıttı ve satıaş sundu. 

Apple’ın en uygun fiyatı iPad modeli olarak karşımıza çıkan yeni iPad, gümüş, uzay grisi ve altın rengi olmak üzere üç farklı renkle geliyor 9.7 inç iPad Pro modeline göre daha düşük bir performans sunan yeni iPad A9 işlemcisinden güç alıyor. 

iPad Pro 9.7’den Daha Düşük Özelliklere Sahip!

Apple’ın iPad Pro 9.7 inç modeli A9X işlemciyle gelirken yeni iPad A9 işlemciyle geliyor. Apple’ın bu yeni işlemcisine M9 işlemcisi eşlik ediyor. iPad Pro’nun 9.7 inç modeli 6.1 mm kalınlığına sahipken yeni iPad modeli ise 7.5 mm kalınlığında. Wi-Fi özelliğine sahip Apple’ın iPad Pro 9.7 inç modeli yeni iPad modelinden daha hafif. Ayıca kamera anlamında da yeni iPad, 9.7 inç iPad Pro modelinden daha düşük özelliklere sahip. 

Apple Pencil Desteği Bulunmuyor!

Apple’ın yeni iPad modelinde “Pro” eki olmadığı için yeni iPad modelinde smart connector ve Apple Pencil desteği de bulunuyor. Uygun fiyat etiketiyle dikkat çeken yeni iPad modeli Türkiye’de 24 Mart 2017 saat 18:01’de ön siparişe sunulacak. Nisan ayında satışa çıkacak olan yeni iPad’in 32 GB‘lık modeli 1.599 TL‘lik fiyat etiketine sahipken 128 GB‘lık versiyonu ise 2.049 TL‘den satışa sunulacak. Ayrıca yeni iPad’in hücresel özelliği olan LTE versiyonunun 32 GB‘lık modelinin fiyatı 2.199 TL iken, 128 GB‘lık modeli ise 2.649 TL‘den satışa çıkacak. 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir