Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Apple’ın Gelecek iPhone 8 Modeli Beklentileri Karşılamayabilir

Apple’ın Gelecek iPhone 8 Modeli Beklentileri Karşılamayabilir

admin admin -

Geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde karşımıza iPhone 7 modeli ile gelen ve burada birkaç köklü değişiklik yapan firmanın bu sefer ne gibi değişiklikler yapacağı hep merak konusu oluyordu. Ancak bugün sabah saatlerinde resmi site üzerinden bir açıklama yapan firma, kullanıcılarının çok fazla beklenti içerisine girmemesi konusunda açıklama yaptı.

İphone 8 modelinde konuşulan yeniliklerinin birçoğunun telefonda bulunmayacağının habercisi olan bu açıklamadan sonra telefon ile gelmesi beklenen en önemli yenliğin çerçevesiz ekran olacağı düşünülüyor. Çünkü son zamanlarda ekran gövde oranlamasına oldukça dikkat çeken firmanın artık kullanıcılarına çerçeve olmadan telefon satacağını açıklamasından sonra bakalım kullanıcıların beklentilerini karşılama oranı nasıl olacak.

Apple firmasının her zaman en çok merak edilen telefonlarının başında gelen bu model üzerinde uzun zamandır inceleme yapan firmaların en çok beklediği yenilik olarak kablosuz şarj özelliğinin gelip gelmeyeceği konuşuluyordu. 7 modelinde kablosuz kulaklık modeli ile karşımıza çıkan firmanın bu sefer gelecek olan İphone 8 modelinde bu tarz bir özellik kullanmayacağını açıklamasından sonra bakalım kullanıcıların tepkileri ne yönde olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir