Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Apple’ın iPhone 6 Modeli 32GB Seçeneğiyle Tekrar Satışa Sunuldu

Apple’ın iPhone 6 Modeli 32GB Seçeneğiyle Tekrar Satışa Sunuldu

admin admin -

Son yıllarda oldukça popüler olan ve Dünya üzerinde en çok satılan telefon modellerinin başında gelen iPhone 6 modelini bu sefer Asya kıtasında bulunan ülkelere özel olarak satışa sunan Apple firmasının bu hamlesi uzun süre konuşulacak gibi duruyor.

Özellikle 2014 yılında satışa sunduğu iPhone 6 modeli ile uzun süre konuşulan firmanın yakında karşımıza çıkartacağı iPhone 8 modelinin aksine yeniden iPhone 6 modeline dönmesinden sonra kullanıcıların bu telefona olan rağbeti nasıl olacak merak konusu oldu.

2014 yılında çıkan iPhone 6 modelinin 3 farklı versiyonunun aksine bu sefer 32 GB olan modeli ile satışa çıkan bu telefonun Asya kıtasında bulunan ülkelere satış fiyatı da belli oldu. Toplam olarak 1350 Dolardan satılması beklenen bu telefonun aylık olarak 45 Dolar taksit ile satışa çıkacağının açıklanmasından sonra kullanıcıların bu telefona nasıl yaklaşacağı merak konusu oldu.

Altın renkli modeli ile karşımıza çıkacak iPhone 6 modelinin 32 GB olan modelinin 10 Mart tarihinden itibaren satışa sunulacağı açıklandı. Yakın zamanda iPhone 8 modelini çıkartacak olan firmanın bakalım iPhone 6 hamlesi nasıl bir tepki ile karşı karşıya kalacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir