Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Apple’ın iPhone 8 Modeli İçin Yeni Bilgiler Paylaşıldı!

Apple’ın iPhone 8 Modeli İçin Yeni Bilgiler Paylaşıldı!

admin admin -

Cupertino merkezli Apple‘ın önümüzdeki yıl içinde piyasalara süreceği ancak her gün yeni bir özelliği ile ilgili iddiaların ortaya atıldığı iPhone 8 modeli için ünlü analistten yeni iddialar var.

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo bilindiği üzere Apple‘a yakınlığıyla tanınan ünlü bir analist. Apple ürünleri için sık sık bilgilendirmeler yapan Kuo, iPhone 8 modeli için yeni bilgileri takipçileriyle paylaştı. Gelen bilgilere göre iPhone 8, üç farklı model ile karşımıza çıkacak.

Kuo, paylaştığı haberlerde üç farklı iPhone 8 ile karşılaşacağımızı ve bunlardan en üst düzey modelinin çift kamerayla karşımıza çıkacak olan OLED ekranlı Premium iPhone 8 olacak. Diğer iki model ise 4.7 inç ve 5.5 inç TFT – LCD ekranlarla kullanıcılara sunulacak.

Premium OLED Hangi Ekran Boyutunda Olacak?

Ming-Chi Kuo paylaştığı bilgilerde OLED olarak gelecek olan Premium modelinde hangi boyutta ekran bulunacağı hakkında ayrıntı vermedi. Ancak daha önce gelen iPhone 8 haberlerine göre bu modelin 5.8inç ekran boyutu ile kavisli olarak karşımıza çıkacağı tahmin ediliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir